این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی شیمی ایران، جلد ۹، شماره ۴۶، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی نفوذپذیری نسبت به بخار آب در فیلم‌های خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن زیتون
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله فیلم خوراکی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، نفوذ‌پذیری نسبت به بخار آب، روغن زیتون،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله فیلم خوراکی, کنسانتره پروتئین آب پنیر, نفوذ‌پذیری نسبت به بخار آب, روغن زیتون

نویسندگان مقاله مجید جوانمرد |


لیلا گلستان |



نشانی اینترنتی https://www.ijche.ir/article_112137_406bb65251049ddb8234122a4df754ea.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات