این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
مهندسی شیمی ایران
، جلد ۸، شماره ۴۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
مروری بر خواص کاربردی فیلمهای خوراکی حاصل از پروتئینهای آب پنیر
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروتئین آب پنیر، فیلم خوراکی، خواص مکانیکی، نفوذپذیری، خواص حرارتی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
پروتئین آب پنیر, فیلم خوراکی, خواص مکانیکی, نفوذپذیری, خواص حرارتی
نویسندگان مقاله
بابک قنبرزاده |
الهامه رزمی راد |
هادی الماسی |
یونس زاهدی |
نشانی اینترنتی
https://www.ijche.ir/article_112091_29bf9938be6174584702b02c783bd6a2.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات