این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۰، شماره ۱۴۰، صفحات ۱۶-۲۷
عنوان فارسی
فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی
چکیده فارسی مقاله
امروزه روش های مختلفی برای استفاده صحیح از غذاها و جلوگیری از فاسد شدن آنها استفاده می شود. تضمین شرایط سالم برای مردم در مصرف مواد غذایی و مصرف غذاهای سالم برای رفاه انسان بسیار مهم است. در این تحقیق، فساد مواد غذایی، عواملی که باعث فساد مواد غذایی میشوند، اثرات آن در سطح جهانی، سیستمهای حمل و نقل مواد غذایی (زنجیره سرد) و اقداماتی که از فساد مواد غذایی جلوگیری یا به تعویق میاندازد، مورد بحث قرار گرفته است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
فیله مرغ،Satureja rechingeri،سدیم دودسیل سولفات،اسید سیتریک،ماندگاری،
عنوان انگلیسی
MICROBIAL SPOILAGE IN FOOD AND ITS AGENTS, COLD CHAIN AND MEASURES TO PROLONG MICROBIAL SPOILAGE
چکیده انگلیسی مقاله
Today, many different methods are applied for the correct use of foods and to prevent their deterioration. Ensuring healthy conditions for people in food consumption and consumption of healthy foods is very important for human welfare. In this study, food spoilage, the factors that cause food spoilage, its effects on a global basis, food transport systems (cold chain) and measures that prevent or delay food spoilage are discussed.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Food spoilage,cold chain,Food,microorganism
نویسندگان مقاله
İmran | Imran Uysal
Osmaniye Korkut Ata University
Department of Food Processing, Bahçe Vocational School, University of Osmaniye Korkut Ata, Osmaniye, 80000, Türkiye
| Falah Saleh Mohammed
Zakho University
Department of Biology, Faculty of Science, University of Zakho, Duhok, 42001, Iraq
Selamoğlu | Mesut Selamoglu
Osmaniye Korkut Ata University
Department of Management and Organization, Bahçe Vocational School, University of Osmaniye Korkut Ata, Osmaniye, 80000, Türkiye
| Mustafa Sevindik
Osmaniye Korkut Ata University
Department of Biology, Faculty of Science and Literature, University of Osmaniye Korkut Ata, Osmaniye, 80000, Türkiye
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-75613-1&slc_lang=en&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات