این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۰، شماره ۱۴۰، صفحات ۲۸-۵۱
عنوان فارسی
حبوبات: مغذی یا ضد تغذیه؟ مروری بر اجزای زیست فعال و قابلیت هضم
چکیده فارسی مقاله
حبوبات اجزای غذایی ثابتی را برای اکثر جمعیت در سراسر جهان تشکیل می دهند. افراد مختلف حبوبات را به روشهای مختلفی مانند نپخته، خیسشده و پخته یا فقط بدون خیساندن پخته مصرف میکنند. تمام این تکنیک های پردازش منجر به تغییر در ارزش غذایی حبوبات می شود. مطالعات همچنین گزارش کرده اند که حبوبات علاوه بر اجزای غذایی مانند پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی ها، حاوی اجزای ضد تغذیه ای مانند لکتین، تانن و پلی فنول هستند که به شدت در هضم حبوبات در روده انسان اختلال ایجاد می کنند. از این رو در مطالعه حاضر یک بررسی جامع برای ارزیابی جنبههای تغذیهای و ضدتغذیهای حبوبات و تأثیر روشهای فرآوری بر پروتئین آزمایشگاهی و قابلیت هضم نشاسته حبوبات در حال تدوین است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
فیله مرغ،Satureja rechingeri،سدیم دودسیل سولفات،اسید سیتریک،ماندگاری،
عنوان انگلیسی
Pulses: Nutritional or Anti-nutritional? A review on Bioactive Components and Digestibility
چکیده انگلیسی مقاله
Pulses form stable dietary components for majority of population across the world. Different people consume pulses in different ways like Uncooked, Soaked, and cooked or only cooked without soaking. All these processing techniques lead to changes in the nutritional value of the pulses. Studies have also reported that in addition to nutritional components like Proteins, Carbohydrates, and fats, pulses also contain anti-nutritional components like Lectins, Tannins, and Polyphenols that greatly interfere with digestion of pulses in the human intestine. Hence in the current study a comprehensive review is being compiled to evaluate the nutritional and antinutritional aspects of pulses and effect of processing methods on invitro protein and starch digestibility of the pulses.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Digestibility,Nutrition,cooking,soaking,Lectins,Polyphenols
نویسندگان مقاله
Puja santhi Vijaya | RATTANDEEP SINGH
LOVELY PROFESSIONAL UNIVERSITY
School of bioengineering and biosciences, Lovely Professional University, Phagwara 144401, India.
Rattandeep Singh |
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-75923-1&slc_lang=en&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات