این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۰، شماره ۱۴۱، صفحات ۳۶-۴۷
عنوان فارسی
سینتیک زمان - کشندگی نانولیپوزوم های حاوی نانوذرات اکسید روی علیه اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
چکیده فارسی مقاله
هدف این مطالعه بررسی اثر ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی در نسبتهای مختلف لسیتین به نانو ذرات اکسیدروی (5:1، 15:1 و 25:1 وزنی- وزنی) بر علیه سویه های اشرشیا کلی(ATCC 2592) و استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 25923) در محیط کشت آزمایشگاهی بود. نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی به دو روش آب پوشانی لایه نازک و حرارتی تهیه شدند. مقادیر حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) نانولیپووزمهای حاوی نانوذرات اکسید روی تولید شده در مقایسه با نانوذرات اکسید روی بدون پوشش بر علیه سویه های اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس تعیین و فعالیت ضد میکروبی آن ها با استفاده از منحنی زمان- کشندگی ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که درون پوشانی نانو ذرات اکسید روی با استفاده از سامانه های نانولیپوزومی با افزایش میزان نفوذ به داخل سلول میکروارگانیسم به صورت معنی داری سبب افزایش قدرت ضد میکروبی آن ها گردید(05/0p<). نانولیپوزوم حاوی نانوذرات اکسیدروی تولید شده به روش آب پوشانی لایه نازک در مقایسه با روش حرارتی قدرت ضد میکروبی بالاتری داشتند. بر طبق منحنی های زمان- کشندگی، طول فاز لگاریتمی باکتری های اشرشیاکلی (8 ساعت) و استافیلوکوکوس اورئوس(7 ساعت) در محیط کشت شامل نانولیپوزومهای حاوی نانو ذرات اکسیدروی تولید شده به روش آب پوشانی لایه نازک با بالاترین نسبت لسیتین به نانوذرات اکسید (25:1 وزنی- وزنی) به ترتیب در مقادیر حداقل غلظت بازدارندگی به 5 و 4 ساعت و حداقل غلظت کشندگی به 2 و کمتر از یک ساعت کاهش یافت. .
کلیدواژههای فارسی مقاله
سینتیک زمان - کشندگی،نانولیپوزوم،نانواکسیدروی.
عنوان انگلیسی
Time–kill kinetic of nano ZnO-loaded nanoliposomes against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
چکیده انگلیسی مقاله
The objective of this study was to in-vitro investigation of antimicrobial activity effect of nano-ZnO loaded nanoliposomes at different level of lecithin: nano-ZnO ratio (5:1, 15:1, and 25:1 w/w) against Escherichia coli (ATCC 2592) and Staphylococcus aureus (ATCC 25923). Nano-ZnO loaded nanoliposomes were prepared through thin layer hydration sonication and heat methods. The minimum inhibitory concentration (MIC) and minimum bactericidal concentration (MBC) of nano-ZnO loaded nanoliposomes and free nano-ZnO against Escherichia coli and Staphylococcus aureus were determined and their antimicrobial activities were evaluated by time- kill curve analysis. Results showed that the encapsulation of nano-ZnO in nanoliposome systems significantly increased antimicrobial activities of them by increasing their penetration into the microbial cell. Nano-ZnO loaded nanoliposomes were prepared through thin layer hydration showed higher antimicrobial activity compared to those prepared by heat method. From the time- kill curves, the log phase growth of Escherichia coli (8 hours) and Staphylococcus aureus (7 hours) in the medium containing nano-ZnO loaded nanoliposomes prepared through the thin layer hydration sonication at the highest level of lecithin: nano-ZnO ratio (25:1 w/w) at MIC and MBC values decreased to 5 and 4 hours and to 2 and less than 1 hours, respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Time–kill kinetic,Nanoliposome,Nano-ZnO.
نویسندگان مقاله
پروین سوری | parvin souri
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا
آریو امامی فر | aryou emamifar
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا
نفیسه دعوتی | Nafiseh Davati
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-10895-10&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات