این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
دنیای نانو
، جلد ۱۵، شماره ۵۵، صفحات ۳۶-۴۸
عنوان فارسی
معرفی نانوحبابها، خواص و کاربرد آنها
چکیده فارسی مقاله
فضاهای خالی نانومتری پرشده از گاز در تودهی یک مایع و یا در فصل مشترک جامد–مایع به ترتیب نانوحبابهای توده و سطحی نامیده میشوند. هرچند، وجود نانوحبابها تا سالها در هالهای از ابهام قرار داشت، خوشبختانه با ظهور تکنیکهای تصویربرداری در مقیاس نانومتری امکان اثبات این حفرات نانومتری فراهم شد. نانوحبابها بواسطهی بروز خواص ویژه و منحصر بفردی مانند پایداری بیش از انتظار، دارا بودن بار سطحی منفی و ایجاد گونههای فعال اکسیژن، در سالهای اخیر توجه بسیار زیادی را در زمینههای مختلف مانند صنعت آب کشاورزی و پزشکی به خود معطوف کردهاند. سه روش عمده تولید نانوحبابها شامل تشکیل خودبخودی، تولید از طریق فوق اشباعی گاز و در نهایت ایجاد اختلالات در مایع میباشد. این مقاله، بطور خلاصه به تعریف و طبقه بندی انواع نانوحبابها، خواص آنها از جمله تئوریها و شواهد موافق و مخالف پایداری نانوحبابها و در نهایت روشهای تولید و کاربردهای مهم صنعتی آنها میپردازد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانوحبابها،تاریخچهی نانوحبابها،خصوصیات نانوحبابها،تصفیهی آب و پساب،کشاورزی،
عنوان انگلیسی
Introduction of nanobubbles, their properties and applications
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نانوحبابها,تاریخچهی نانوحبابها,خصوصیات نانوحبابها,تصفیهی آب و پساب,کشاورزی
نویسندگان مقاله
مرضیه جان نثاری |
پژوهشکده علوم و فناوری نانو، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
امید اخوان |
پژوهشکده علوم و فناوری نانو، دانشگاه صنعتی شریف، تهران دانشکده فیزیک، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
حمیدرضا مداح حسینی |
دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
نشانی اینترنتی
https://donyayenano.ir/article_46124_c8cc7865704905b35b5e40dda3322100.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات