این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
دنیای نانو
، جلد ۱۳، شماره ۴۷، صفحات ۱۷-۲۱
عنوان فارسی
مروری بر نانوانکپسولاسیون باکتریوسینها به عنوان رویکردی نوین در نگهداری زیستی مواد غذایی و دارویی
چکیده فارسی مقاله
باکتریوسینها ترکیبات ضدباکتریایی از جنس پروتئین هستند که توسط باکتریهای گوناگون تولید شده و به منظور نگهداری مواد غذایی به عنوان عوامل جلوگیریکننده از تشکیل بیوفیلم، افزودنی و حتی جایگزین ترکیبهای آنتیبیوتیک استفاده میشوند. بهره گیری از باکتریوسینها به منظور عوامل ضدباکتریایی و یا نگهدارنده با محدودیتهایی در صنایع غذایی و دارویی مواجه است. یکی از راهکارهای مناسب به منظور غلبه بر این محدودیتها استفاده از فناوری نانو میباشد. در این مطالعه مروری به بررسی استفاده از فناوری نانو جهت بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و همچنین افزایش فعالیتهای ضدمیکروبی باکتریوسینها پرداخته شده است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
باکتریوسین،ضدمیکروبی،نگهدارنده،فناوری نانو،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
باکتریوسین,ضدمیکروبی,نگهدارنده,فناوری نانو
نویسندگان مقاله
حامد عزیزنیا |
گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد
مرضیه حسینی نژاد |
گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد
صفیه رجبزاده شاندیز |
گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد
نشانی اینترنتی
https://donyayenano.ir/article_46044_e030ded7a12d28d0dd490b306402acee.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات