این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
دنیای نانو
، جلد ۱۳، شماره ۴۶، صفحات ۶۱-۶۵
عنوان فارسی
نانوامولسیونهای اسانسهای گیاهی
چکیده فارسی مقاله
تقاضای مصرف کنندگان برای ترکیبات طبیعی به منظور توسعه نگهدارندههای جدید مواد غذایی در طی چند سال گذشته افزایش یافته است. بر همین اساس علاقه به استفاده از اسانسهای گیاهی بهعنوان ترکیبات ضد میکروبی و نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی رشد چشمگیری را نشان میدهد ولی عطر و طعم حاصل از افزودن این ترکیبات و خاصیت آبگریزی بالا، استفاده از آنها را در مواد غذایی با مشکل جدی مواجه کرده است. یکی از گزینههای اصلی حل این مشکلات، تولید نانوامولسیونهای اسانسهای گیاهی میباشد. نانوامولسیونها ضمن حفظ خصوصیات اصلی غذاها، خاصیت ضد میکروبی اسانسهای گیاهی را در مواد غذایی با کمک به افزایش پراکندگی آنها در محیطهای غذایی تقویت میکنند. درک این که چگونه نانوامولسیونها در انتقال جرم اسانسهای گیاهی به غشای سلول و در مکانیسم عمل ضد میکروبی دخالت دارند نیاز به مطالعه و بررسی دقیق فرمولاسیون، روش تولید و سیستمهای رهایش هدفمند دارد. این مطالعه به بررسی چگونگی تهیه این نانوامولسیونها و نحوه عملکرد آنها میپردازد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
اسانسهای گیاهی،رهایش،مکانیسم،نانوامولسیون،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
اسانسهای گیاهی,رهایش,مکانیسم,نانوامولسیون
نویسندگان مقاله
مسعود نجف نجفی |
گروه صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، خراسان رضوی، مشهد
نشانی اینترنتی
https://donyayenano.ir/article_46040_c2a42762d50fbf82916622cddc512d1e.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات