این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
دنیای نانو
، جلد ۱۲، شماره ۴۳، صفحات ۳۰-۳۶
عنوان فارسی
مروری بر سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از باکتریها
چکیده فارسی مقاله
نانوذرات نقره به دلیل ویژگیهای ضد میکروبی ویژه خود مورد توجه زیادی قرار گرفتهاند. گزارشات زیادی مبنی بر سنتز فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی نانوذرات کلوئیدی نقره بویژه سنتز باکتریایی برون و درون سلولی نانوذرات نقره و نیز با استفاده از ترکیبات مشتق شدهی باکتریایی در دسترس است. ژنهای مقاومت به نقره، پپتیدها و آنزیمهای سلولی نقش مهمی در سنتز نانوذرات نقره در باکتریها ایفا میکنند. مواد آلی باکتریایی به عنوان پوشش طبیعی و تثبیتکننده برای نانوذرات نقره، از تجمع آنها جلوگیری کرده و پایداری آنها را تضمین میکنند. نانوذرات نقرهی باکتریایی دارای خواص ضد سرطانی، آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی بوده و مکانیسم چندگانهی میکروبی این ترکیبات که وابسته به سایز و شکل آنها میباشد، دریچهای رو به تولید آنتیبیوتیکهای نوین گشوده است. نظر به ضرورت ابداع و توسعه روش های سازگار با محیط زیست مطالعهی حاضر به طور خاص بر سنتز باکتریایی نانوذرات نقره، مکانیسم و کاربردهای آن متمرکز میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
باکتریها،سنتز نانوذرات،ضد میکروبی،نانوذرات نقره،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
باکتریها,سنتز نانوذرات,ضد میکروبی,نانوذرات نقره
نویسندگان مقاله
نسیم ادیبپور |
گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ، مشهد
مرضیه حسینینژاد |
گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ، مشهد
عباس عابدفر |
گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ، مشهد
نشانی اینترنتی
https://donyayenano.ir/article_46007_4d0d06e9129d722bb6f10a590608f9d5.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات