این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
دنیای نانو، جلد ۱۲، شماره ۴۲، صفحات ۵-۹

عنوان فارسی بسته بندی موادغذایی و ضرورت کاربرد نانوفناوری در آن
چکیده فارسی مقاله بسته بندی مواد غذایی راه کاری حیاتی برای تضمین ایمنی آن ها است. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و نیاز به حفظ منابع برای نسل های آینده روش های جدید بسته بندی مواد غذایی حائز اهمیت شده است. در این میان نانوفناوری می تواند نقش موثری در این مهم داشته باشد و استفاده از نانومواد سبب گسترش افزایش زمان ماندگاری و حفاظت مواد غذایی در برابر اکسیژن، نور، میکروارگانیسم و رطوبت می شود. خواص متمایز در نانومواد به دلیل مساحت سطح تماس بالا مشاهده می شود. از جمله نانوموادی که به صورت گسترده در بسته بندی مواد غذایی استفاده می شوند می توان به نانوذرات با ساختار صفربعدی نظیر نانونقره و نانومیله ها با ساختار یک بعدی نظیر نانواکسید روی با خاصیت ضدباکتری و همچنین نانوصفحه ها با ساختار دوبعدی نظیر نانورس با خاصیت سد عبوری در برابر اکسیژن اشاره نمود. در این مقاله مروری سعی شده است انواع نانوکامپوزیت ها به خصوص بر پایه ترکیبات زیست سازگار مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی معرفی و بررسی شوند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله نانوفناوری،بسته‌بندی مواد غذایی،نانوکامپوزیت،زیست سازگار،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله نانوفناوری,بسته‌بندی مواد غذایی,نانوکامپوزیت,زیست سازگار

نویسندگان مقاله فاطمه سادات ابن الرسول |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوری‌های نوین، واحد علوم دارویی ، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران

نگار معتکف کاظمی |
گروه نانوشیمی، دانشکده شیمی دارویی، واحد علوم دارویی ، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران


نشانی اینترنتی https://donyayenano.ir/article_45986_2ca66bd6fee25b4c8c90139a3700557a.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات