این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
دنیای نانو
، جلد ۱۰، شماره ۳۵، صفحات ۵۷-۶۳
عنوان فارسی
نانو کریستال کیتین: روش های تولید، ویژگی ها و کاربردهای آن
چکیده فارسی مقاله
کیتین بعد از سلولز فراوانترین پلی ساکارید نیمه بلورین موجود در طبیعت است. با حذف قسمت آمورف کیتین تحت شرایط خاص، بلورهایی در مقیاس نانو حاصل م یشوند که اصطلاحاً به آنها نانو کریستال کیتین یا نانوویسکرکیتین گفته م یشود. بدلیل دارا بودن مزایای زیاد نانوکریستالهای کیتین و سایر نانو ذرات آلی مانند نانو کریستال سلولز و نشاسته در مقایسه با نانوذرات معدنی، از جمله دسترسی آسان، غیر سمی بودن، زیست تخریب پذیری و دانسیته پایین، در طی سالهای اخیر، استفاده از آنها در زمینه تولید نانوکامپوزی تهای پلیمری، مورد توجه محققین بسیاری قرار گرفته است. در این مقاله مروری، به بررسی ساختار شیمیایی کیتین و رو شهای تهیه نانوکریستال کیتین پرداخته شده و در ادامه به نتایج مطالعاتی که اخیرا در زمین هی استفاده از این نانوذرات در تولید نانوکامپوزی تهای پلیمری صورت گرفته و همچنین تأثیرات مهم افزودن نانوکریستال کیتین بر روی خواص کاربردی پلیمرهای مختلف اشاره شده است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانوکریستال کیتین،هیدرولیز اسیدی،نانوکامپوزی تهای پلیمری،خواص فیزیکوشیمیایی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نانوکریستال کیتین,هیدرولیز اسیدی,نانوکامپوزی تهای پلیمری,خواص فیزیکوشیمیایی
نویسندگان مقاله
هاله جعفری |
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
میرخلیل پیروزی فرد |
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
هادی الماسی |
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
نشانی اینترنتی
https://donyayenano.ir/article_45929_0a804462cdd73c610de81c086d8b86ca.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات