این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
دنیای نانو
، جلد ۱۰، شماره ۳۴، صفحات ۵-۸
عنوان فارسی
مروری بر روش های تولید نانوامولسیون های خوراکی
چکیده فارسی مقاله
نانو امولسیونها برای غنیسازی نوشیدنیهای خوراکی نسبت به امولسیونهای متداول دارای یکسری مزیتهایی میباشند، به همین دلیل پژوهشهای گستردهای در زمینه بررسی عوامل مؤثر بر تولید و اندازه قطرات انجام میشود تا بتوان روشی برای تولید انتخاب نمود که هم از لحاظ اقتصادی مقرون بهصرفه بوده و هم از لحاظ ترکیبات مورد استفاده، ایمن بوده و بتوان از آن در صنعت غذا استفاده نمود. روشهای تولید نانو امولسیونها بهطور کلی به دو دسته پر و کم انرژی طبقهبندی میشوند. در روشهای پرانرژی از تجهیزات مکانیکی برای تولید استفاده میشود درحالیکه در روشهای کم انرژی با تغییر دادن شرایط محیطی و سیستم میتوان موفق به تولید نانو امولسیون شد. هرکدام از این روشهای تولید معایب و مزایایی دارند. در صنعت عمدتاً نانو امولسیونها با روشهای پرانرژی، تولید میشوند که نسبت به روشهای کم انرژی روشهای پرهزینهای میباشند. درحالیکه میتوان با تنظیم شرایط تولید با روشهای کم انرژی نانو امولسیون را تولید نمود. در این مقاله به بررسی روشهای تولید عوامل مؤثر بر آن و درنهایت معایب و مزایای هرکدام از روشها برای تولید پرداخته میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانوامولسیون،روش کم انرژی،روش خود به خودی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نانوامولسیون,روش کم انرژی,روش خود به خودی
نویسندگان مقاله
نوشین نیک نیا |
پژوهشگاه علوم غذایی مشهد
بابک قنبرزاده |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز
نشانی اینترنتی
https://donyayenano.ir/article_45906_17bd1c6bfb3606ca472ea858610d8593.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات