این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
شیمی و مهندسی شیمی ایران
، جلد ۳۸، شماره ۳، صفحات ۱-۱۰
عنوان فارسی
تهیه و تعیین ویژگیهای نانوذره کاتالاز
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه نانوذره های کاتالاز با روش حلال زدایی تهیه شدند. فاکتورهای مؤثر بر فرایند سنتز مانند اتانول (عامل حلال زدا)، گلوتارآلدهید (عامل اتصال دهنده عرضی)، سرعت چرخش و زمان سنتز بهینه شدند. ویژگیهای نانوذره های به دست آمده شامل اندازه ذره ها، ریخت شناسی سطح و تغییرهای ساختاری آنها با استفاده از روشهای مرئی
-
فرابنفش (UV-Visible)، پراکندگی نور دینامیکی ( DLS)، میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و طیف سنجی فروسرخ تبدیل فوریه (FT-IR) تعیین شدند. هم چنین، پارامترهای سینتیکی نانوذره ها براساس معادله میکائیلس – منتن تعیین شدند. نتیجههای به دست آمده از بهینهسازی شرایط سنتز نانوذره ها نشان داد که نانوذره های به دست آمده از برهمکنش 1 میلیلیتر کاتالاز 1میلی گرم/ میلیلیتر، 4 میلی لیتر اتانول و گلوتار آلدهید 12/0میلیگرم بر میلیلیتر در محیط بافر فسفات 50 میلی مولار و 0/7 pH ، تا 70٪ فعالیت آنزیمی باقی میماند. در این شرایط شعاع متوسط نانوذره های سنتز شده 8
/
53 نانومتر میباشد. بررسی طیفهای فرابنفش
-
مرئی و فروسرخ نشان داد که تغییرهای ساختاری نانوذره ها در سطح ساختار سوم و دوم صورت میپذیرد. بررسی پارامترهای سینتیکی آنزیم طبیعی و نانوذره آنزیمی نشان داد که در مقایسه با آنزیم کاتالاز، ضمن افزایش K
m
مقدار V
max
برای نانوذره سنتز شده ثابت می ماند. پایداری فیزیکی نانوذره های کاتالاز نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتیحه ها نشان داد که پس از 72 ساعت نگهداری نمونهها در دمای 4 درجه سلسیوس، نانوذره کاتالاز تنها 20 درصد از فعالیت خود را از دست میدهد در صورتی که کاتالاز طبیعی در همان شرایط 55 درصد از فعالیت خود را از دست میدهد که دلالت دارد بر این که نانوذرههای کاتالاز پایدارتر از مولکولهای کاتالاز هستند. بنابراین نانوذره های کاتالاز توان بالقوه زیادی در تولید آنزیمهای پایدار برای کاربردهای گوناگون دارند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کاتالاز،نانوذره پروتئینی،حلال زدایی،
عنوان انگلیسی
Preparation and Characterization of Catalase Nanoparticles
چکیده انگلیسی مقاله
In the present study, catalase nanoparticles were prepared by desolvation method using ethanol and glutaraldehyde as desolvating and crosslinking agents respectively. The factors such as the amount of ethanol and glutaraldehyde, stirring rate, and synthesis time were optimized. Properties of the nanoparticles including particle size, morphology, and structural changes were characterized using spectroscopic techniques such as UV-Visible, FT-IR, DLS, and SEM. Also, their kinetic parameters were determined on based the Michaelis-Menten equation. The results of the optimization studies revealed for a phosphate buffer solution (50 mM, pH 7.0) contain catalase (1 mg/ mL), 4-mL absolute ethanol, and glutaraldehyde (12 mg/mL), up to 70% of the enzyme activity remained. In these conditions, the average of the particles was 53.8 nm. Investigation of the UV-Visible and FT-IR spectra showed that the formation of the nanoparticles caused the structural changes at the tertiary and secondary levels. Comparing the kinetic parameters of the native enzyme and catalase nanoparticles showed that the Vmax is the same and that the Km is increased. The physical stability of catalase nanoparticles was also investigated. Results showed that the catalase nanoparticles lost only 20% of the activity when stored in phosphate buffer solution for 72 h at 4◦C, whereas native catalase lost 55% under the same condition, implying that the catalase nanoparticles were more stable than native catalase molecules. Therefore, catalase nanoparticles offered a great potential to stabilize enzyme molecules for various applications.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
کاتالاز,نانوذره پروتئینی,حلال زدایی
نویسندگان مقاله
سحر دهقانی |
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران
صدیقه هاشم نیا |
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران
محمود پاک نیت |
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران
نشانی اینترنتی
https://www.nsmsi.ir/article_31997_0d7c96438a9dbf2129c4240a8b36da3b.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات