این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله زنان، مامایی و نازایی ایران، جلد ۲۶، شماره ۹، صفحات ۸۸-۱۰۴

عنوان فارسی بررسی نظام‌مند اثرات رژیم کتوژنیک بر پیامدهای درمانی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پستان
چکیده فارسی مقاله مقدمه: انجام مداخلاتی که ترکیب بدن و وضعیت متابولیک زنان مبتلا به سرطان پستان را بهبود بخشد، ضروری است، زیرا می ­تواند منجر به بهبود پیش‌آگهی این بیماران شود. رژیم­ غذایی کتوژنیک به‌عنوان درمان­ های تغذیه­ ای مکمل برای بیماران سرطانی پیشنهاد شده ­اند، این مطالعه مرور نظام‌مند با هدف تعیین اثر رژیم کتوژنیک بر پیامدهای متابولیک، درمانی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سرطان پستان انجام شد. روش‌کار: در این مطالعه مرور نظام ­مند جهت یافتن مقالات مرتبط، پایگاه­ های اطلاعاتی Medline، PubMed، Embase، Science Direct، Magiran، ISD، ISC و Cochrane با کلید واژه­ های رژیم کم‌کربوهیدرات، محدودیت کربوهیدرات، رژیم کتوژنیک، سرطان پستان، تومور پستان و نئوپلازم پستان به زبان­ های فارسی و انگلیسی تا نوامبر 2022 مورد جستجو قرار گرفتند. یافته­ ها: پنج مطالعه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیماران مبتلا به سرطان پستان با پیروی از رژیم کتوژنیک، پیشرفت­ های قابل توجهی در عملکردهای عاطفی و اجتماعی، کاهش علائم بیماری و بهبود بیومارکرهای سلامت متابولیک (کراتینین، تری‌گلیسیرید، انسولین و فاکتورهای رشد شبه انسولین-I) داشتند. نتیجه­ گیری: پیروی طولانی‌مدت از رژیم کتوژنیک می­ تواند منجر به کاهش وزن، کاهش اندازه تومور، بهبود کیفیت زندگی، بهبود فاکتورهای التهابی، ترکیب بدن، مقاومت به انسولین و اختلالات چربی خون در بیماران مبتلا به سرطان پستان شود. انجام کارآزمایی­ های بالینی بیشتر برای تعیین اثرات رژیم کتوژنیک بر این عوامل متابولیک، درمانی و کیفیت زندگی در زنان مبتلا به سرطان پستان پیشنهاد می­ شود. 
کلیدواژه‌های فارسی مقاله رژیم کتوژنیک، رژیم کم‌کربوهیدرات، سرطان پستان، محدودیت کربوهیدرات

عنوان انگلیسی A systematic review of the effects of ketogenic diet on treatment outcomes and quality of life in breast cancer patients
چکیده انگلیسی مقاله Introduction: Interventions which improve the body composition and metabolic health of women with breast cancer are essential because they can improve the prognosis of this disease. Ketogenic diets have been suggested as complementary nutritional treatments for cancer patients. This systematic review was conducted with aim to determine the effect of ketogenic diets on the therapeutic and metabolic outcomes of breast cancer. Methods: In this systematic review, in order to find the related articles, Medline, Embase, Google Scholar, ScienceDirect, Magiran, SID, ISC, and Cochrane databases were searched with the keywords of low carbohydrate, carbohydrate restriction, Ketogenic diet, breast cancer, breast tumor, and breast neoplasms in English and Persian languages until November 2022. Results: Five studies were reviewed. The results showed that breast cancer patients following a ketogenic diet had significant improvements in emotional and social functions, reduced disease symptoms, and improved metabolic health biomarkers (creatinine, triglycerides, insulin and free insulin-like growth factor I). Conclusion: Long-term adherence to a ketogenic diet can lead to weight loss, tumor size reduction, improved quality of life, improved inflammatory factors, body composition, insulin resistance, and serum lipid profile disorders in breast cancer patients. Clinical trials are suggested to evaluate the effects of ketogenic diets on these metabolic factors, treatment, and quality of life in women with breast cancer.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Breast Cancer, carbohydrate restriction, Ketogenic diet, low carbohydrate diet

نویسندگان مقاله پردیس نورا | Pardis Noura
B.Sc. Student of Nutrition Sciences, Student Research Committee, School of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.

دکتر غزاله اسلامیان | Ghazaleh Eslamian
Assistant Professor, Department of Cellular and Molecular Nutrition, School of Nutrition and Food Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
استادیار گروه تغذیه سلولی مولکولی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.

هانیه لرزاده امین | Haniyeh Lorzadeh Amin
M.Sc. Student of Sports Nutrition, School of Nutrition and Dietetics, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی، دانشکده علوم تغذیه و رژیم درمانی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.

محمد جواد پسند | Mohammadjavad Pasand
B.Sc. Student of Nutrition Sciences, Student Research Committee, School of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.

سپیده فاضلی طاهریان | Sepideh Fazeli Taherian
M.Sc. Student of Nutrition Sciences, Student Research Committee, School of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.

امیررضا نورا | Amirreza Noura
MD Student, Student Research Committee, Faculty of Medicine, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
دانشجوی پزشکی عمومی، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید پزشکی، تهران، ایران.


نشانی اینترنتی https://ijogi.mums.ac.ir/article_23165.html
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده مروری
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات