این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
بهره برداری و پرورش آبزیان
، جلد ۱۲، شماره ۴، صفحات ۳۷-۵۰
عنوان فارسی
مقایسه تاثیر افزودن نانوذرات مختلف بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم پروتئینی استخراج شده ازفانوس ماهی
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق، مقایسه تاثیر افزودن نانوذرات (رس، کیتوزان، تیتانیوم دیاکسید و نانوسلولز باکتریایی) به صورت جداگانه بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ظاهری فیلم تهیه شده از پروتئین فانوس ماهی مورد بررسی قرار گرفت. برای تهیه فیلمهای نانوکامپوزیتی، نانوذرات به صورت مجزا در دو سطح 1 و 3% به محلول فیلم پروتئین استخراج شده از فانوس ماهی اضافه شدند. نتایج نشان داد با افزودن نانوذرات در بستر پلیمر، مقاومت کششی در همه فیلمها افزایش قابل توجهی نشان داد. ازدیاد طول در نقطه شکست در فیلمهای حاوی نانوذرات رس، تیتانیوم دیاکسید و سلولز به شکل معنیدار افزایش یافت و میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلمهای حاوی نانوذرات ( رس، سلولز و تیتانیوم دیاکسید) بهبود یافت. همچنین رطوبت فیلمها با افزودن نانوذرات افزایش و مقادیر حلالیت نیز به جز در مورد نانوذرات سلولز در بقیه فیلمهای حاوی نانوذره افزایش قابل توجه نشان داد. کدورت فیلمها نیز با افزودن نانوذرات افزایش یافت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
فانوس ماهی، نانورس، نانوکیتوزان، نانو تیتانیوم دیاکسید، نانوسلولز باکتریایی،
عنوان انگلیسی
Comparison of the effect of adding different nanoparticles on the physical and mechanical properties of the protein film extracted from lantern fish
چکیده انگلیسی مقاله
In this research, the comparison of the effect of adding nanoparticles (clay, chitosan, TiO2 and bacterial nanocellulose) separately on the physical, mechanical and optical properties of the film prepared from the lantern fish protein was investigated. To prepare nanocomposite films, nanoparticles were added separately at 1 and 3% levels to the protein film solution extracted from the lantern fish. The results showed that with the addition of nanoparticles in the polymer substrate, the tensile strength of all films showed a significant increase. Elongation at breaking point in films containing nanoparticles of clay, TiO2 and bacterial cellulose increased significantly and the water vapor permeability improved in films containing nanoparticles (clay, cellulose and TiO2). Also, the moisture content of the films increased with the addition of nanoparticles and the solubility values showed a significant increase in the rest of the films containing nanoparticles, except for cellulose nanoparticles. The opacity of the films also increased with the addition of nanoparticles.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
فانوس ماهی, نانورس, نانوکیتوزان, نانو تیتانیوم دیاکسید, نانوسلولز باکتریایی
نویسندگان مقاله
اعظم صیامیان |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سید مهدی اجاق |
دانشیار
مهدی عبدالهی |
دانشگاه تربیت مدرس
علیرضا عالیشاهی |
استادیار گروه شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
https://japu.gau.ac.ir/article_6743_26affc466924c5a5fee9d53f808ac531.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات