این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
زیست شناسی خاک، جلد ۱۱، شماره ۲، صفحات ۱۸۳-۲۱۱

عنوان فارسی تهدید سالمونلا در خاک و ضرورت ردیابی مستمر آن با رویکردهای نوین تشخیصی
چکیده فارسی مقاله سالمونلا یک پاتوژن رایج و پایدار در محیط خاک است که تهدیدی قابل توجه برای تولید مواد غذایی سالم در سراسر جهان می­باشد. با توجه به نقش حیاتی خاک در کشاورزی، احتیاط در مورد گسترش سالمونلا در خاک و به کارگیری روش­های موثر برای تشخیص و کنترل آن ضروری است. شیوع فزاینده سالمونلا را می­توان به گسترش سریع کشاورزی و صنعت نسبت داد که منجر به آلودگی کودها و منابع آب به باکتری می­شود. بقای سالمونلا در خاک تحت تأثیر عوامل متعدد فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است که منجر به کلونیزه شدن مداوم اندام­های گیاهی می‌شود. در نتیجه، با توجه به اهمیت محصولات کشاورزی سالم، تقاضا برای روش‌های جدید به منظور بررسی و شناسایی باکتری‌های موجود در این مواد­غذایی به طور فزاینده‌ای ضروری شده است. تکنیک­های متعددی برای شناسایی باکتری­های مضر در خاک موجود است. با این حال، استفاده از نانوحسگرها به عنوان ابزاری پیشرفته برای تشخیص باکتری بسیار امیدوارکننده است، زیرا می‌تواند به طور مؤثر بر محدودیت‌های روش‌های دیگر غلبه کند. این مطالعه مروری با هدف بررسی مکانیسم‌های آلودگی سالمونلا در خاک و تعامل آن با گیاهان، بر اهمیت استفاده از نانوحسگرهای زیستی برای تشخیص سریع‌تر و دقیق‌تر این باکتری در خاک می­پردازد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله باکتری سالمونلا، سلامت محصولات کشاورزی، میکروبیوم خاک، نانوحسگرهای زیستی،

عنوان انگلیسی The threat of Salmonella in soil and the necessity of its continuous tracking with novel diagnostic approaches
چکیده انگلیسی مقاله Salmonella is a common and persistent pathogen in soil environments, posing a significant threat to safe food production worldwide. Given the vital role of soil in agriculture, it is crucial to be cautious about the spread of Salmonella in soil and to employ effective methods for its detection and control. The increasing prevalence of Salmonella can be attributed to the rapid expansion of agriculture and industry, leading to the contamination of fertilizers and water sources with the bacterium. The survival of Salmonella in soil is influenced by various physical, chemical, and biological factors, leading to the continuous colonization of plant organs. Consequently, given the importance of healthy agricultural products, there is an increasing demand for new methods to investigate and identify bacteria in these foods. Several techniques exist for the identification of harmful bacteria in soil. However, using nanosensors as an advanced tool for bacterial detection is very promising, as it can effectively overcome the limitations of other methods. This review study examines the mechanisms of Salmonella contamination in soil and its interaction with plants, highlighting the importance of using biosensors for faster and more accurate detection of this bacterium in soil.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله باکتری سالمونلا, سلامت محصولات کشاورزی, میکروبیوم خاک, نانوحسگرهای زیستی

نویسندگان مقاله مطهره عابدین زاده |
دانشجوی دکتری، گروه علوم و مهندسی خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران

‌نعیمه عنایتی‌ضمیر |
دانشیار، گروه علوم و مهندسی خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران

احسان شکری |
بخش فناوری نانو، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کرج، سازمانتحقیقات ،آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران

شهلا کیان امیری |
استادیار، بخش فناوری نانو، ، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (ABRII)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (AREEO)، کرج، ایران


نشانی اینترنتی https://sbj.areeo.ac.ir/article_130904_07bdc0660184f82fa7c8f19de062e69f.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات