این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
علوم دامی ایران
، جلد ۵۵، شماره ۱، صفحات ۴۷-۷۰
عنوان فارسی
بررسی ترکیبات شیمیایی خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن و اثر آن بر عملکرد صفات و وضعیت سلامت گوسالههای شیری هلشتاین
چکیده فارسی مقاله
هدف این مطالعه بررسی ترکیبات شیمیایی خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن و اثرات آن بر عملکرد صفات و وضعیت سلامت به عنوان یک منبع پروتئینی جدید در جایگزین شیر بود. تعداد 60 راس گوساله نر و ماده شیرخوار هلشتاین به طور تصادفی به تیمارهای: 1) گروه شاهد، 2) تیمار دریافت کننده جایگزین شیر+2 درصد خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن و 3) تیمار دریافت کننده جایگزین شیر+4 درصد خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن اختصاص داده شدند. پروفایل اسیدهای آمینه خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن و جایگزین شیر (بجز سرین، هیستیدین، گلایسین و تیروزین) تفاوت معنیداری داشتند (05/0>P). درصد پروتئین خام خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن (56/26 درصد) بیشتر از جایگزین شیر (22 درصد) بود (05/0>P). عملکرد صفات گوسالههای شیرخوار تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. تغذیه گوسالهها با جایگزین شیر حاوی 2 درصد خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن منجر به کاهش معنیدار
اشریشیا کلی
مدفوع در روز 28 شد (05/0>P). استفاده از خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن تاثیر منفی بر نمره قوام مدفوع گوساله های شیری از روز 0 تا سن 56 روزگی نداشت (05/0>P). در کل استفاده از خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن به عنوان یک منبع پروتئینی در جایگزین شیر تاثیر منفی بر عملکرد صفات و سلامت گوسالههای شیرخوار نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
تانن، جایگزین شیر، خیساب ذرت،
عنوان انگلیسی
Chemical composition of corn steep liquor precipitated with tannin and its effect on trait performance and health of Holstein dairy calves
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was to investigate the chemical composition of corn steep liquor precipitated with tannins (CSLP) and its effects on trait performance and health condition of Holstein calves as a new protein source in milk replacer (MR). A total of 60 Holstein dairy calves (n=20 calves per treatment: 10 males and 10 females) were randomly assigned to the one of the three treatments, including: 1) control group, 2) MR+2% CSLP and 3) MR+4% CSLP. The experimental results showed significant difference on percentage of amino acid profiles in CSLP and MR (except serine, Histidine, Glycine and Tyrosine) (
P
<0.05). The percentage of crude protein CSLP (26.56%) was significantly higher than MR (22%). The performance traits of calves were not affected by the experimental treatments. Feeding MR+2% CSLP led to a significant reduction of
Escherichia coli
in fecal on day 28. The use of CSLP had no negative effect on the fecal consistency score of calves from 0 to 56 days of ages (P<0.05). In conclusion, feeding of CSLP as a protein source in MR had no negative effect on trait performance and health of dairy calves
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
تانن, جایگزین شیر, خیساب ذرت
نویسندگان مقاله
مظاهر هاشمی |
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران
آرش آذرفر |
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران
امیر فدائی فر |
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران
ایوب عزیزی |
گروم علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران
نشانی اینترنتی
https://ijas.ut.ac.ir/article_93069_381161253cf7f40ef45fa44cb730e5e6.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات