این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
زیست فناوری
، جلد ۱۴، شماره ۳، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
نقش گروه های قندی در ساختار و عملکرد پروتئین اسپایک در سارس کروناویروس۲ (کووید۱۹)
چکیده فارسی مقاله
در آخرین ماه سال 2019 در شهر ووهان در کشور چین یک ویروس ناشناخته پدیدار شد. مطالعات توالییابی نشان داد این ویروس عضو جدیدی از خانواده کروناویروسهاست که عمدتاً منجر به یک بیماری تنفسی با علائمی شبیه به ذات الریه میشود. کروناویروس جدید از 25 پروتئین، از جمله 4 پروتئین ساختاری اصلی و 15 پروتئین غیرساختاری تشکیل شده است. پروتئین اسپایک یکی از 4 پروتئین ساختاریِ مهم است که در سطح ویروس قرار دارد. این پروتئین عامل اتصال ویروس به سلول میزبان بوده و شدیداً گلیکوزیله است. گلیکانها با اتصال به پروتئینهای ویروسی دو نقش موثر در ساختار و عملکرد آنها ایفا میکنند؛ نخست آنکه فرآیند تاخوردگی پروتئینها را هدایت و تسهیل میکنند و نقش مهمی در برهمکنشهای پروتئینی ایفا میکنند، و دیگر آنکه با جلوگیری از شناسایی پروتئینها منجر به فرار ویروسها از حملات سیستم ایمنی میشوند. بنابراین همانطور که مشخص است مطالعه ساختارهای قندی در یک
پروتئین ویروسی
زمانی اهمیت بیشتری پیدا میکند که یا احتمال طراحی واکسن در میان باشد، یا آنکه گروههای قندی تاثیر ویژهای در تاخوردگی، فعالیت و برهمکنش پروتئین داشته باشند. لذا از آنجا که پروتئین اسپایک یک پروتئین ساختاری بوده و فاقد عملکرد است مطالعات ساختارهای قندی آن به دو هدفِ طراحی واکسن مناسب و بررسی نقش گلیکانها در
اتصالات پروتئینی
انجام میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
،سارسکروناویروس2،کووید19،پروتئین اسپایک،گلیکوزیلاسیون،سیستم ایمنی
عنوان انگلیسی
The role of glycans in the structure and function of the SARS-Cov-2 spike protein (Covid19)
چکیده انگلیسی مقاله
In the last month of 2019, an unknown virus appeared in Wuhan, China. Sequencing studies have shown that the virus is a new member of the coronavirus family, which mostly causes a respiratory disease with pneumonia-like symptoms. The new coronavirus consists of 25 proteins, including 4 important structural proteins and 15 non-structural proteins. Spike protein is one of the most important structural proteins on the surface of the virus; It is highly glycosylated and plays
a
key role in the virus binding to the host cells. The binding of glycans to proteins affects their structure and function in two ways; They lead to proper protein folding,
and can play an important role in protein interactions, and also, by covering the surface of the protein, it causes the virus to escape from the immune system. So it is obvious that the study of glycan structures becomes more important when either a vaccine is going to be designed or glycan structures have important roles in the folding, activity, and interaction of a protein. Therefore, since the spike protein is a non-functional structural protein, the study of glycan structures is important for two goals of vaccine design and investigating the role of glycans in protein interactions. In this article, we are going to review the most important findings on spike protein glycosylation and
compare
the amount of glycosylation in different viruses,
indicating
the importance of glycan structures in designing an effective vaccine.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
SARS-Cov-2,Covid19,Spike protein,Glycan structures,Immune system,Vaccine
نویسندگان مقاله
حمید اصغری | Hamid Asghari
Department of Biotechnology, College of Science, University of Tehran, Tehran, Iran
گروه زیست فناوری، دانشکدگان علوم، دانشگاه تهران، تهران، ایران
صدیقه اسد | Sedigheh Asad
Department of Biotechnology, College of Science, University of Tehran, Tehran, Iran
گروه زیست فناوری، دانشکدگان علوم، دانشگاه تهران، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
http://biot.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-70762-1&slc_lang=fa&sid=22
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات