این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
زیست فناوری
، جلد ۱۴، شماره ۳، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بهینه سازی تولید تخمیری سفالوسپورین C بوسیله سویه آکرومونیوم کریزوژنوم با استفاده از روش سطح پاسخ
چکیده فارسی مقاله
استفاده از میکروارگانیسمهای مولد در تولید متابولیتهای اولیه و ثانویه زیرمجموعه دانش بیوتکنولوژی میکروبی است که با هدف استفاده از کارخانههای عظیم سلولی و با توجه به توانایی ذاتی و نهفته آنها برای تولید محصولات انجام میشود. بررسی و بهینه سازی عوامل موثر بر فرآیند سنتز متابولیتها، موجب افزایش رشد سویه و بازده تولید محصول میشوند. در همین راستا،
در این پژوهش با استفاده از طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ (
RSM
) و طرح باکس بنکن، تولید تخمیری آنتی بیوتیک سفالوسپورین
C
توسط سویه
آکرومونیوم کریزوژنوم
به شماره
5271
PTCC
بررسی و اثر سه عامل موثر بر فرآیند تخمیر شامل
pH
محیط کشت تخمیر، سبوس برنج و نانوذرات اکسید آهن مگنتیت
، در سه سطح، مورد سنجش قرار گرفتهاست. نتایج بدست آمده نشان داد تغییرات غلظت نانو ذرات اکسید آهن مگنتیت و سبوس برنج در محیط کشت تخمیر بطور معنی داری بر مقدار آنتی بیوتیک تولید شده اثرگذار میباشند. بیشترین میزان سفالوسپورین
C
تولیدی (
mg
l
224) در محیط کشتی شامل
mg/l
04/0
نانو ذرات اکسید آهن مگنتیت،
g/l
5/2 سبوس برنج و
pH
برابر 5/6 بدست آمده است.
مقادیر بهینه شده برای فاکتورها توسط برنامه مینیتب به ترتیب برابر
mg
/l
0325/0،
g/
l
6162/2و 4545/6 محاسبه شده و در نهایت مدل ریاضی برای متغیر پاسخ بدست آمدهاست. بر اساس نتایج حاصل از این پژوهش نانوذرات اکسید آهن مگنتیت و سبوس برنج سوبستراهایی مناسب در محیط کشت تخمیر و فرآیندهای زیستی
میباشند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژه، تخمیر،سویه آکرومونیوم کریزوژنوم،سفالوسپورین C،روش سطح پاسخ
عنوان انگلیسی
Optimization of Fermentative Production of Cephalosporin C by Acromonium chrysogenum Strain using Response Surface Method
چکیده انگلیسی مقاله
The use of productive microorganisms in the production of primary and secondary metabolites is part of the knowledge of microbial biotechnology, which is carried out with the aim of using huge cellular factories and considering their inherent and latent ability to produce products. Investigating and optimizing the factors affecting the synthesis of metabolites will increase the growth of the strain and the yield of the product. In this regard, in this research, by using the response surface method (RSM) and Box-Behnken design, the fermentation production of cephalosporin C by
Acromonium chrysogenum
PTCC 5271, and the effect of three factors on the fermentation process, including pH of Fermentation culture media, rice bran and magnetite iron oxide nanoparticles have been measured at three levels.
The obtained results showed that changes in the concentration of magnetite iron oxide nanoparticles and rice bran in the fermentation media significantly affect the amount of antibiotics produced. The highest amount of Cephalosporin C produced (224 mg/l) was obtained in the culture containing 0.04 mg/l magnetite iron oxide nanoparticles, 2.5 g/l rice bran and pH of 6.5. The optimized values for the factors were calculated as 0.0325 mg/l, 2.6162 g/l, and 6.4545 respectively by the Mini Tab program, and finally the mathematical model for the response variable was obtained. Based on the results of this research, magnetite iron oxide nanoparticles and rice bran are suitable substrates in fermentation culture media and biological processes.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Fermentation,Acromonium chrysogenum strain,Cephalosporin C,Response Surface Method
نویسندگان مقاله
امید سیدوند | Omid Seyedvand
MsC of Microbial Biotechnology , Department of Biotechnology ,Faculty of Advanced Sciences and Technology , Tehran Medical Sciences , Islamic Azad University, Tehran , Iran
دانش آموخته کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی ، دانشکده علوم و فناوری های نوین ، علوم پزشکی تهران ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
غزل لبیکی | Ghazal Labbeiki
Assistant Professor, Department of Food Sciences and Technology, Faculty of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, Tehran Medical Sciences , Islamic Azad University, Tehran , Iran
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشکده علوم دارویی و داروسازی ، علوم پزشکی تهران ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
سعید اکبرزاده کلاهی | Saeid Akbarzadeh kolahi
Assistant Professor, Department of Pharmacology & Toxicology, Faculty of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, Tehran Medical Sciences, Islamic Azad University, Tehran , Iran
استادیار گروه فارماکولوژی و سم شناسی ، دانشکده علوم دارویی و داروسازی ، علوم پزشکی تهران ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
نشانی اینترنتی
http://biot.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-73654-1&slc_lang=fa&sid=22
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات