این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات دامپزشکی
، جلد ۶۴، شماره ۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
مطالعه اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه بر فلورمیکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
چکیده جو بدون پوشینه حاوی مقادیر بیشتری از پلیساکاریدهای غیرنشاستهای محلول در مقایسه با جو معمولی است. سطوح بالای پلیساکاریدهای غیرنشاستهای محلول در جیره طیور، اثرات ضد تغذیهای دارد و فلور میکروبی مجرای گوارش نقش زیادی در بروز خصوصیات ضد تغذیهای این ترکیبات ایفاء مینماید. لذا این تحقیق به منظور بررسی تغییرات جمعیت گونههای باکتریایی موجود در رودههای کور جوجههای گوشتی در اثر تغذیه جیرههای حاوی سطوح مختلف جو بدون پوشینه انجام گرفت. تعداد240 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه از سویه آربورایکرز به طور تصادفی درچهارگروه 60 قطعهای و با سه تکرار (20 قطعه جوجه در هر تکرار) داخل پنهای آزمایشی توزیع گردیدند. تیمارهای آزمایشی شامل جیرههایی با سطوح صفر، 10، 20 و 30 درصد جو بدون پوشینه بود. سطوح مختلف جو بدون پوشینه درجیره در دوره آغازین بر کل جمعیت باکتریایی و همچنین جمعیت گونههای اشریشیاکلی، لاکتوباسیلها و کلستریدیومها در رودههای کور معنیداری نبود ولی جمعیت لاکتوباسیلهای موجود در رودههای کور جوجههای گوشتی در سن 49 روزگی، با افزایش سطح جو بدون پوشینه درجیره افزایش یافت (05/0p<.) نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که جمعیت باکتریایی موجود در رودههای کور، با تغذیه جیرههایی با سطوح مختلف جو بدون پوشینه تغییر مینماید. این تغییر با افزایش سن بارزتر شده و در راستای کاهش جمعیت باکتریهای مضر(کلستریدیومها )و افزایش گونههای مفید (لاکتوباسیلها )میباشد. واژههای کلیدی: فلورمیکروبی، جوجههای گوشتی، رودههای کور، جو بدون پوشینه.
کلیدواژههای فارسی مقاله
فلورمیکروبی، جوجههای گوشتی، رودههای کور، جو بدون پوشینه،
عنوان انگلیسی
STUDY THE EFFECTS OF DIFFERENT LEVELS OF HULL-LESS BARLEY ON CAECAL MICRO FLORA OF BROILER CHICKS
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract: This study was conducted to investigate the effects of diets containing different levels of hull-less barley on caecal microflora of broiler chicks. Two hundred and forty one-day old male broiler chicks (Arbor Acres strain) were used in a completely randomized design with 4 tratments, and 3 replicates were allocated to each treatment. Different levels of hull-less barley in diets had not significant effects on total bacterial count, E.coli, Clostridia and Lactobacillus population in caeca at starter period(21days old), but at 49 days of age, caecal Lactobacilus population increased significantly by increasing the levels of hull-less barley in diets(p< 0.05). Based on the results of the present study, it can be stated that inclusion of hull-less barley in diets, change the caecal microflora of broiler chicks. These components reduced pathogenic bacteria (Clostridia) and increased the usefull bacteria (Lactobacillus). Key words: Micro flora; Broiler chicks; Caeca; Hull-less barley.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Broiler chicks, Caeca, Hull-less barley
نویسندگان مقاله
سید داود شریفی | seyed davood
عباس برین |
اکبر یعقوب فر | akbar yaghoub فر
فرید شریعتمداری |
نشانی اینترنتی
http://jvr.ut.ac.ir/article_28400_429b46db251617b178a6ba03cd0a1fca.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/699/article-699-311485.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات