این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات دامپزشکی
، جلد ۶۳، شماره ۳، صفحات ۲۲۱-۲۲۷
عنوان فارسی
بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی شیر خام در مراحل مختلف از مراحل مرحله تولید تا ارسال به کارخانه در دامداری های صنعتی استان فارس
چکیده فارسی مقاله
with aim for Identification of contaminative and critical points of raw milk during production in 9 selected industrial dairy farms, 408 raw milk samples were collected from udders, milking machine, cooling tank and milk transport vehicle at receiving platform in dairy plant. Samples were examined for total microbial, coliform andE. coli count and also acidity and pH. Total microbial count of Sam pies was significantly lower in udders than the later stages (p
O.05) among theE. coli count atthe different stages. High total microbial count in udder milk samples and significantly increase of this factor and acidity in milking .,machine stage imply to localize executive, educational and investigative activity on this crisis points
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
MICROBIAL AND CHEMICAL CHANGES OF RAW MILK IN VARIOUS STAGES OF PRODUCTION IN INDUSTRIAL DAIRY FARMS OF FARS PROVINCE
چکیده انگلیسی مقاله
with aim for Identification of contaminative and critical points of raw milk during production in 9 selected industrial dairy farms, 408 raw milk samples were collected from udders, milking machine, cooling tank and milk transport vehicle at receiving platform in dairy plant. Samples were examined for total microbial, coliform andE. coli count and also acidity and pH. Total microbial count of Sam pies was significantly lower in udders than the later stages (p
O.05) among theE. coli count atthe different stages. High total microbial count in udder milk samples and significantly increase of this factor and acidity in milking .,machine stage imply to localize executive, educational and investigative activity on this crisis points
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مجید هاشمی |
مرکر تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس
شهرام شکرفروش |
گروه بهداشت موادغذایی،دانشکده دامپزشکی شیراز
نشانی اینترنتی
http://jvr.ut.ac.ir/article_23723_b6eca55900bab340096a74aeb6f0b33a.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/699/article-699-311512.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات