این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
علوم دامی ایران
، جلد ۴۷، شماره ۳، صفحات ۳۳۷-۳۴۷
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش تأثیر افزودن سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی گوشت سینۀ جوجههای گوشتی بررسی شد. بدین منظور 400 قطعه جوجۀ گوشتی سویۀ کاپ 500 به پنج گروه آزمایشی با چهار تکرار ( هر تکرار شامل بیست قطعه جوجه) تقسیم شده و روزانه 85 و 128 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصارۀ آبی گل بابونه و 14 و 21 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصارۀ روغنی گل بابونه بهصورت آشامیدنی به جوجهها خورانده شد. جوجهها (از هر تکرار سه قطعه) در روز 21 و 42 کشتار شده و کیفیت لاشه و ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی گوشت سینه بررسی شد. نتایج نشان داد که میزان چربی خام در گوشت سینۀ جوجههایی که عصارۀ آبی گل بابونه به میزان 85 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن دریافت کرده بودند بهطور معنیداری از دیگر جوجهها بیشتر بود )05/0>(P . بازدۀ لاشه در جوجههایی که عصارۀ روغنی گل بابونه دریافت کردند بهطور معنیداری )05/0>(P بیشتر از جوجههای شاهد بود و مزه و تردی گوشت جوجههایی که روزانه 85 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصارۀ آبی گل بابونه دریافت کردند بهتر از جوجههای شاهد بود. بهطورکلی نتایج این پژوهش نشان داد که هر دو عصارۀ آبی و روغنی گل بابونه باعث تغییر ترکیبهای بیوشیمیایی گوشت سینه شدند ولی تنها عصارۀ آبی گل بابونه باعث بهبود ویژگیهای حسی گوشت شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The effects of different levels of oily and aqueous extracts of Chamomile flower on biochemical characteristics and meat quality in broiler chickens
چکیده انگلیسی مقاله
In this research the effects of different levels of oily and aqueous extracts of Chamomile flower on biochemical characteristics and quality of breast meat were examined. Using 400 broiler chicken (Cup 500) in to 5 treatments, with 4 replicates and 20 chickens per replicate chicken were daily treated with 85 and 128 mg per kg body weight aqueous extracts, and 14 and 21 mg per kg body weight of oily extracts in drinking water. In Day 21st and 42nd, (3 chicken per replicate) were randomly slaughtered and biochemical characteristics and quality of breast meat were examined. The results showed that the breast meat of crude fat amount in the chickens treated with 85 mg per kg body weight of aqueous extract, were significantly (P< 0.05) higher than the others. The carcass yield in chicken which received oily extracts was significantly (P< 0.05) higher than control group. The taste and tenderness of meat in treatment 85 mg per kg body weight of aqueous extract were significantly better than control. In conclusion the results of this study showed that, both of the aqueous and oily extracts of Chamomile flower changed biochemical composition of breast meat but only the aqueous extract improved sensory characteristics of the meat.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد باقر افشون | mohammad bagher
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه یاسوج
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه یاسوج (Yasouj university)
علی نقی کشتکاران |
استادیار، گروه علوم دامی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه یاسوج
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه یاسوج (Yasouj university)
مهرداد معمار |
استادیار، گروه علوم دامی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه یاسوج
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه یاسوج (Yasouj university)
فرهاد صمدیان |
استادیار، گروه علوم دامی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه یاسوج
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه یاسوج (Yasouj university)
نشانی اینترنتی
http://ijas.ut.ac.ir/article_59789_b189347b428b4fac30124678532be055.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-311838.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات