این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۶۵-۷۲
عنوان فارسی
اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه
چکیده فارسی مقاله
اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی و کاسنی بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی ولاکتوکوکوس گارویه جداسازی شده ازقزلآلای رنگین کمان بررسی شد.. برای تعیین قدرت ضد باکتریایی عصارهها از روش چاهک گذاری (Well Diffiusion) استفاده گردید. حداقل غلظت مهارکنندگی (Minimum Inhibitory Concentration; MIC) و حداقل غلظت کشندگی (Minimum Bactericidal Concentration; MBC) نیز به روش رقت لولهای تعیین گردید. حداقل غلظت مهارکنندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی برای باکتریهای استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه به ترتیب 100و50 mg/ml و MIC عصاره اتانولی کاسنی برای استرپتوکوکوس اینیایی 100mg/ml اندازهگیری شد، بر اساس نتایج حاصل عصاره اتانولی کاسنی در هیچ یک از غلظت ها بر لاکتوکوکوس گارویه اثر بازدارندگی نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
استرپتوکوکوس، عصاره گیاهی، قزل آلای رنگین کمان،
عنوان انگلیسی
Bacteriostatic and Bacteriocidal Activity of the Ethanol Extract of Kelussia odoratissima and Cichorium intybus L Against Streptococcus iniae and Lactococcus garvieae
چکیده انگلیسی مقاله
. The bacteriostatic and bactericidal activity of the ethanol extract of Kelussia odoratissima and chicory, Cichorium intybus L., against Streptococcus iniae and Lactococcus garvieae isolated from rainbow trout was investigated. Antibacterial efficiency of the plants was examined using agar well diffusion method and minimum inhibitory concentration. The MIC of the ethanol extract of K. odoratissima for S. iniae and L. garvieae were found to be 100 and 50 mg/ml, respectively and the MIC of the ethanol extract of C. intybus L for S. iniae was 50 mg/ml. Chicory didn’t have any inhibitory effect on L. garvieae.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Streptococcus, herbal extracts, Rainbow trout
نویسندگان مقاله
زهرا سلطانی نژاد |
دانشگاه شهرکرد دانشکده منابع طبیعی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهرکرد (Shahr kord university)
فرزانه نیکوخواه |
دانشگاه شهرکرد دانشکده منابع طبیعی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهرکرد (Shahr kord university)
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_15900_3b16fe52632db055256d1d2c7bef3442.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-311866.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات