این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۹۵-۱۰۸
عنوان فارسی
ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)
چکیده فارسی مقاله
پروتئین هیدرولیزشده کیلکایمعمولی با استفاده از آنزیم آلکالاز (با نسبت 1:100) در دمای 55 درجه سانتیگراد وpH 5/8 در مدت 4 ساعت تهیه شد و درجه هیدرولیز و فعالیت ضداکسیدانی آن ارزیابی گردید. نتایج درجه هیدرولیز اندازهگیری شده در فواصل زمانی 1، 2، 3 و 4 ساعت بیانگر افزایش درجه هیدرولیز با افزایش زمان بود. همچنین، ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی FPH بهوسیله آزمونهای DPPH، ABTS و قدرت کاهندگی در 3 غلظت 1، 2 و 5 میلیگرم در میلیلیتر، بیانگر بالاترین خاصیت مهارکنندگی در غلظت 5 میلیگرم به ترتیب شامل4/74%، 3/72% و 8/1 جذب در 700 نانومتر برای آزمونهای DPPH، ABTS و آزمون قدرت کاهندگی بوده است. بطور کلی، یافتههای این تحقیق پتانسیل کیلکا ماهیان را به عنوان منبعی از ضداکسیدانهای طبیعی برای کاربردهای غذایی مورد تاکید قرار میدهد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Evaluation of antioxidant activity of protein hydrolysate from common kilka (Clupeonella cultriventris caspia)
چکیده انگلیسی مقاله
Fish protein hydrolysates from whole kilka, using alcalase enzyme (ratio 1: 100) under optimal temperature (55°C) and pH (8.5) was evaluated for its hydrolysis degree and antioxidant activity. Results of the hydrolysis degree recorded at time intervals of 1, 2, 3 and 4 hours indicated the hydrolysis degree increased with increase in the hydrolysis time. The evaluation of FPH antioxidant activity, using DPPH, ABTS and reducing power assay tests at 3 concentrations (1, 2 and 5 mg/ml indicated the highest inhibitory effect at 5 mg/ml was 74.4%, 72.3% and 1.8 absorbance in 700 nm for DPPH, ABTS and reducing power assay, respectively. Generally, the findings of this research confirmed the potential of kilka as a source of natural antioxidants for food applications.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمدرضا سلیمانی | mohammad reza
گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
سید فخرالدین حسینی | sayed fakhroddin
دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
مریم نیکخواه |
گروه نانوبیوتکنولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_15903_7dd4aaa42ef57b0de37cfbf694fc20f9.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-311867.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات