این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۷، شماره ۱۴، صفحات ۸۱-۷۶
عنوان فارسی
تاثیر سطوح مختلف اسید لینولئیک کنژوگه بر عملکرد و جوجه درآوری مرغ های مادر گوشتی
چکیده فارسی مقاله
هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر اسید لینولئیک کنژوگه ((CLA بر تولید تخممرغ و جوجه درآوری در مرغهای مادر گوشتی بود. این آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با سه سطح مختلف CLA (صفر، 25/0و 5/0 درصد جیره) با چهار تکرار انجام شد. هر واحد آزمایشی شامل 10قطعه مرغ مادر (سویه راس 308) بود. این آزمایش در هفته 50 به مدت چهار هفته انجام شد. در طول آزمایش تعداد تخممرغهای تولیدی، وزن تخممرغ، توده تخممرغ، جوجه درآوری و تلفات جنینی به صورت هفتگی اندازهگیری شد در حالیکه، ارتفاع زرده، قطر زرده، ضخامت پوسته و وزن پوسته، و نمایه شکل تخممرغ در انتهای دوره مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که اضافه کردنCLA به میزان 5/0% به طور معنیداری سبب افزایش ارتفاع آلبومین و زرده در مقایسه با سطح 25/0 درصد شد. نتیجهگیری کلی این آزمایش نشان داد که استفاده از CLA در جیره مرغهای مادر گوشتی بر صفات عملکردی و جوجه درآوری اثر نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
اسید لینولئیک کنژوگه، جوجه درآوری، عملکرد، مرغ مادر گوشتی
عنوان انگلیسی
Effect of Different Levels of Dietary Conjugated Linoleic Acid on Broiler Breeder Hatchability and Performance
چکیده انگلیسی مقاله
The objective of this study was to investigate effect of conjugated linoleic acid (CLA) on egg production and hatchability in broiler breeders. This experiment was conducted in a completely randomize design with three levels of conjugated linoleic acid (0, 0.25 and 0.5 percent of diet) and four replicates. Each experimental unit consist ten broiler breeders (ROSS 308). The experiment was taken at 50 week and continues to four weeks. During the experiment, egg production, egg weight, egg mass, hatchability and embryonic mortality were recorded weekly, whereas yolk height, yolk diameter, shell thickness, shell weight and shape index were assayed in the entire of experiment. Results showed that supplementation of 0.5 percent CLA to diet, significantly increased egg albumin and yolk height in compare to 0.25 percent. In conclusion, addition of CLA didn’t have significant effect on broiler breeder productive performance and hatchability.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد کاظمی فرد |
زربخت انصاری |
عیسی دیرنده |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-167&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-312338.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات