این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
تحقیقات دامپزشکی
، جلد ۶۱، شماره ۱، صفحات ۷۱-۷۶
عنوان فارسی
بررسی اثر مکمل غذایی روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ بر تولید و ترکیبات شیر گاو
چکیده فارسی مقاله
. 6;!6Ll96*11 ji o;a,,r (DHA9EPA "t-t;1 l-t5"1 u9.gb.qr*l .d!.rJl;.i.,S:Crb . ( J;5 or.5., s yi t a t r;,1.'J a e f ,r -! o ; 6*;, tSrr'1, t. : ou lelr 1.. 9l;*p9s9 J9l 6taa;.orr*i.ri a).pb g.igreib
l-15*l.u!.;29; El+,ilr1c V;?.jbri."l rg91o (98 a s*rt I lFl;fi: s (eicosapentaenoic,EPA) q3l .fu e;tt-+ lfu t 09.1$:r: alL,rrl ji6r.1 ol.r.aa, (docosahexaenoic acid, DHA).u,1 . J;5o9f(Ye.pl,"Orer brt"*i !9r5(J J"tji Slt .&,-*sy.Instat.5rlpl p; arUrl L pt> 6bosb :.5rLTrfob<;9 q;r
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Study on the Effects of Fish Oil Supplementation to Dairy Cow on Composition and Milk Yield
چکیده انگلیسی مقاله
Objective: To modify yeild of milk fat and to improve fatty acids profile of milk fat with supplementation of the diet with fish oil enrich in omega-3 fatty acids, especially, eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA). Design: Clinical trial. Animals: Ten dairy cows (treatment group, n=5 and control group, n=5). Procedure: Different amounts of fish oil were fed to the treatment group for one or two weeks: 100ml/cow/day for two weeks, 300 and 500mVcow/day each for one week. Statistical analysis: Data were compared between groups using unpaired t-test at p< 0.05. Results: Feeding fish oil depressed milk fat percent. The concentrations of milk protein and dry matter, however, remaind unchanged. The concentrations of unsaturated fatty acids increased but those of saturated fatty acids decreased. Clinical implications: Supplementation of cow's diet with fish oil may modify milk fat yeild and may improve the quality of milk fatty acids. This may increase per capita consumption of milk and its products.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
cow&apos,s milk, DHA, EPA, Fish oil, Omega-3 fatty acids
نویسندگان مقاله
مسعود حقیقی |
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی، مازندران
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان تحقیقات
مسعود امیدی |
دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
ارمغان دیانی دردشتی | dayani dardashti
دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
حسینعلی خوشباور رستمی | khoshbavar rostami
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی، مازندران
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان تحقیقات
علی سلمانی |
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی، مازندران
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان تحقیقات
نشانی اینترنتی
http://jvr.ut.ac.ir/article_24560_bd930615ca8e247217b7b7f08df2857e.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/699/article-699-313212.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات