این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات دامپزشکی
، جلد ۵۳، شماره ۱,۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
ویژگی های زد باکتریایی موکوس پوست ماهی
چکیده فارسی مقاله
محققین تلاش نموده اند تا طی مطالعاتی ویژگی های ضدباکتریایی موکوس پوست تعدادی از گونه های ماهیان مانند قزل آلا ، ماهی آزاد ، ماهی حوض ، گیش دم زرد ، سیم دریایی و ماهی خاردار دریایی را نشان دهند ، اما اکثر مطالعات آنها فاقد سوابق دقیق در ارتباط با درجه حدت باکتریهایی است که در شرایط آزمایشگاهی استفاده نموده اند . اکثر باکتریهایی که در این مطالعه استفاده شده اند عبارتند از گونه هایی از ائوروموناس ، فلکسی باکتر / سایتوفاگا ، ویبریو،فلا باکتریوم ،سودوموناس ، یرسینیا و پاستورلا . نتایج حاصله نشان می دهد با اینکه در کیفیت موکوس استفاده شده اختلافاتی وجود داشته است اما به طور کلی فعالیت ضد باکتریایی موکوس در شرایط آزمایشگاهی ( IN VITRO) نسبت عکس با درجه حدت باکتری مربوطه در شرایط ( IN VITRO) داشته است . از نقطه نظر عملی پرورش ماهی دو نکته را می توان در این ارتباط مورد تاکید قرار داد : 1) توصیه در نگاهداری و حفظ موکوس سطوح خارجی از طریق دقت در مدیریت و تغذیه خوب ، 2) اقدام به پرورش گونه هایی که موکوس پوست آنها بطور طبیعی واجد فعالیت ضد باکتریایی بیشتر هستند
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Review of the literature relating to the antibacterial properties of piscine skin mucus
چکیده انگلیسی مقاله
A number of studies have attempted to demonstrate the antibacterial properties of skin mucus from different species of fish such as turbot, Atlantic salmon, rainbow trout, gold fish, seabass, seabream, flounder, barramundi, cichlid and yellowtail . However, most have suffered from alack of definitive data concerning the virulence of the organisms used for in vitro assessment of antibacterial properties of skin mucus. Most of pathogens which have been investigated are isolates of Aeromonas spp., Cytophaga/flexibacter-like bacteria, Vibrio spp., flavobacterium sp., Pseudomonas sp., Yersinia spp. and PasteureUa sp. The data show that there is a variation in the quality of the mucus from the fish species investigated. In general, the antibacterial activity of mucus, when tested in vitro, was inversely related to the in vivo pathogenicity of the same isolate of the pathogen. Growth inhibition of bacteria by fish mucus emphasises two criteria for practical aquaculture, firstly, emphasis should be on the maintenance of a good layer of external mucus surfaces by careful management and good nutrition and secondly, selection of fish species which inherently possess strong inhibitory activities against pathogens in their mucus may be a useful strategy.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
دکتر مهدی سلطانی |
نشانی اینترنتی
http://jvr.ut.ac.ir/article_25991_7646c5ba2a3bf57eb69a9f40fd74a573.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/699/article-699-313224.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات