این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۰، شماره ۴، صفحات ۳۹-۴۹
عنوان فارسی
تاثیر لاکتوباسیلهای پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخصهای تغذیهای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده فارسی مقاله
هدف از این تحقیق، بررسی اثر لاکتوباسیلوسهای پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخصهای تغذیهای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بود. تعداد 243 ماهی با میانگین وزنی 78/5±39/53 به 9 تانک فایبرگلاس 300 لیتری با حجم آبگیری 250 لیتر به مدت 8 هفته با به کارگیری سه تیمار شامل سطوح صفر(شاهد)، CFUg-1 103 و CFUg-1 106 پروبیوتیک لاکتوباسیلوس تجاری پرورش داده شدند. این طرح در 3 تیمار و با 3 تکرار انجام شد. غذادهی ماهیان 2 وعده در روز و به میزان 2درصد وزن بدن انجام گرفت. پس از پایان دوره تحقیق، پارامترهای رشد، بقاء و شاخصهای تغذیهای ماهیان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج مطالعه نشان داد که میزان نرخ رشد ویژه، وزن نهایی، ضریب کارایی پروتئین و نسبت کارایی چربی در تیمار آزمایشیCFUg-1 106پروبیوتیک نسبت به تیمارهای دیگر بالاتر بود. تیمارCFUg-1 103 پروبیوتیک دارای بالاترین درصد بقاء و بازده تبدیل غذایی و کمترین میزان ضریب تبدیل غذایی بود. شاخصهای وضعیت، شاخص کبدی و شاخص احشاءای در تیمارهای آزمایشی با گروه شاهد اختلاف معنیداری را نشان نداد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The effect of probiotics lactobacillus trade on growth parameters, survival and feeding of common carp (Cyprinus carpio)
چکیده انگلیسی مقاله
The purpose of this study was to evaluate the effect of probiotic Lactobacillus trade on growth parameters, survival and nutrition indices of common carp (Cyprinus carpio). The 243 fish pieces were put with weight average of 53.39±5.78 in 9 tanks of 300 liter fiberglass with a volume of 250 liters of water for 8 weeks using three treatments contain zero (control), 103 CFUg-1 and 106 CFUg-1 lactobacillus probiotic were grown commercially. The project was carried out in 3 treatments with 3 replications. Fish feed were done with two times in day and 2% body weight The after finish the experiment, fishes growth parameters, survival and nutrition indicators were examined. The obtained results showed that the specific growth rate, final weight, feed efficiency, protein and fat-performance ratio in the tested group of treatment 106 CFUg-1 probiotics was higher than other. CFUg-1 103 probiotic treatment had the highest survival rate but feed conversion efficiency and feed conversion ratio was the lowest. The condition factor and liver and visceral indexes of the treatments showed no significant difference with control group.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علی آبرومند | ali aberomandu
-
بهبهان.دانشگاه صنعتی بهبهان
سعید ضیایی نژاد | saeed ziaee nejad
-
بهبهان.دانشگاه صنعتی بهبهان
فریده باعثی | ّferideh baesi
-
بهبهان.دانشگاه صنعتی بهبهان
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-38-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/730/article-730-316499.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات