این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
مجله دانشکده پزشکی اصفهان
، جلد ۳۰، شماره ۲۰۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
خالصسازی، تعیین ماهیت و بررسی خاصیت ضد میکروبی اگزوپلیساکارید کفیران به دست آمده از دانههای کفیر
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: کفیر پروبیوتیکی است که دانه های ژله ای قابل رشدی تولید می کند و شامل مجموعه ای از باکتری های اسید لاکتیک و مخمرها می باشد. این میکروارگانیسم ها به وسیله ی یک ماتریکس پلی ساکاریدی به نام کفیران احاطه شده اند. کفیران یک گلوکوگالاکتان منشعب محلول در آب است که دارای فعالیت های ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد توموری می باشد. روش ها: دانه های کفیر به طور مداوم در شیر پاستوریزه کشت داده شدند. پس از شستشوی دانه ها با آب مقطر استریل با دو دمای 50 و 100 درجه ی سانتی گراد و جدا کردن دانه ها، نمونه ها سانتریفیوژ شدند و پلی ساکارید با اتانول سرد رسوب داده شد و پس از حل کردن در آب مقطر داغ استریل، در نهایت لیوفیلیزه گردید. میزان پروتئین موجود در نمونه اندازه گیری شد. فعالیت ضد میکروبی عصاره ی کفیران در برابر چندین سویه ی معرف به روش انتشار چاهک بررسی شد. همچنین اثر آنزیم های پروتئولیتیک بر فعالیت ضد میکروبی کفیران بررسی گردید. یافته ها: هر دو نمونه (خالص سازی در 50 و 100 درجه ی سانتی گراد) دارای اثر مهاری بر رشد باکتری های معرف بودند. واکنش برادفورد نشان داد عصاره ی به دست آمده دارای پروتئین بود، ولی فعالیت ضد میکروبی آن تا حدی در برابر آنزیم های پروتئولیتیک حفظ شد. نتیجه گیری: در این تحقیق نشان داده شد که فعالیت ضد میکروبی عصاره ی کفیران به محتوای پروتئینی موجود در آن نیز بستگی دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروبیوتیک، دانه های کفیر، کفیران، فعالیت ضد میکروبی
عنوان انگلیسی
Purification, Characterization, and Determination of Antimicrobial Activity of Kefiran
چکیده انگلیسی مقاله
Background: Kefir is a probiotic organism that produces jellylike grains as during growth. The grains contain both lactic acid bacteria and yeasts. These microorganisms are surrounded by a polysaccharide matrix named kefiran. Kefiran is a water-soluble branched glucogalactan which has been reported to have antibacterial, antimycotic, and antitumor activity. Methods: Kefir grains were constantly cultured in pasteurized milk. They were then harvested and washed with 100°C and 50 ° C distilled water. The mixture was centrifuged and the polysaccharide in the supernatant was precipitated by addition of cold ethanol. The precipitate was finally dissolved in hot distilled water and lyophilized. The samples were tested for estimation of proteins by Bradford method. Antimicrobial activities of kefiran extract were evaluated using the well diffusion method with several indicator strains. The effects of proteolytic enzymes on the antimicrobial activity of the extract were also determined. Findings: Both extracts (purified at 100°C and 50°C) had inhibitory effects on the growth of indicator bacteria. Although Bradford test showed the existence of proteins in the extract, the antimicrobial effects of the extract were resistant to proteolytic enzymes. Conclusion: Antimicrobial activity of kefiran extract may depend on its protein component.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Probiotic, Kefir grains, Kefiran , Antimicrobial activity
نویسندگان مقاله
مرضیه رضایی | marzieh rezaei
کارشناس ارشد، گروه زیست شناسی، دانشکده ی علوم، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه اصفهان (Isfahan university)
سعیده زاغیان | saeedeh zaghian
کارشناس ارشد، گروه زیست شناسی، دانشکده ی علوم، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه اصفهان (Isfahan university)
گیتی امتیازی | g emtiazi
استاد، گروه زیست شناسی، دانشکده ی علوم، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه اصفهان (Isfahan university)
نشانی اینترنتی
http://jims.mui.ac.ir/index.php/jims/article/view/1605
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/103/article-103-318439.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
مقاله پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات