این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
مجله دانشکده پزشکی اصفهان
، جلد ۲۹، شماره ۱۶۴، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
درشت مغذیها و پاسخهای التهابی پس از جذب غذا در سندرم متابولیک: مروری بر شواهد موجود
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: افزایش سطح بیومارکرهای التهابی پس از جذب غذا، محرکی در جهت شروع و پیشروی فرایندهای التهابی سیستمیک در بیماری های مزمن می باشد. به نظر می رسد فرایندهای التهابی مستقل از سطح لیپیدهای خونی موجب افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و سندرم متابولیک می گردند. ترکیب درشت مغذی های رژیم غذایی به عنوان یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده ی موفقیت در کنترل فرایندهای التهابی در سندرم متابولیک مطرح شده است. هدف از بررسی حاضر، مروری بر پژوهش های انجام شده در زمینه ی درشت مغذی ها و پاسخ های التهابی پس از جذب غذا در سندرم متابولیک بود. روش ها: برای این منظور از جستجو در PubMed/Medline بین سال های 1970 تا 2011 با
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Macronutrients and Postprandial Inflammation in the Metabolic Syndrome: Review of Current Evidence
چکیده انگلیسی مقاله
Background: Elevated postprandial inflammation accelerates the process of systemic inflammation involved in chronic diseases. It seems that inflammation promotes the risk of cardiovascular disease and metabolic syndrome (MetS) independent from the effect of blood lipids. Dietary macronutrient composition has been suggested as one of the most important determinants of inflammation in the MetS. This study aimed to review the current evidence on the effect of dietary macronutrients on postprandial inflammation in the MetS. Methods: We searched PubMed/Medline from 1970 until 2011 with macronutrient, high/low-carbohydrate,-fat,-protein meal, postprandial/acute inflammation, endothelial function, metabolic syndrome and individual inflammatory biomarkers as keywords. The cross-sectional and prospective studies as well as clinical trials were included in this investigation. Findings: Consumption of all dietary macronutrients, particularly dietary carbohydrates, was associated with elevated levels of postprandial inflammation in both healthy and unhealthy subjects. Carbohydrates have been consistently shown to induce postprandial inflammatory response as well as oxidative stress. Consumption of dietary fats has also been reported to result in increased levels of postprandial inflammation. However, the effects of dietary fats have been less than carbohydrates and more than dietary proteins. Of individual fatty acids, dietary intakes of MUFA (monounsaturated fatty acid) and high doses of ω 3 fatty acids have been associated with reduced postprandial inflammation. Conclusion: Dietary intakes of carbohydrates, followed by dietary fats, are associated with elevated levels of postprandial inflammation. Further investigations are needed to confirm these conclusions.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سمیه السادات رجایی | somayeh sadat rajaei
دانشجوی کارشناسی ارشد، کمیته ی تحقیقات دانشجویی، گروه تغذیه ی جامعه، دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)
احمد اسماعیل زاده |
دانشیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://jims.mui.ac.ir/index.php/jims/article/view/1124
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/103/article-103-318708.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
مقاله مروری
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات