این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله دانشکده پزشکی اصفهان، جلد ۲۹، شماره ۱۵۱، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی آیا مصرف فرآورده‌های حاوی سویا می‌تواند بر سطح التهاب اثرگذار باشد؟ مروری بر شواهد موجود
چکیده فارسی مقاله مقدمه: التهاب در آسیب شناسی بسیاری از بیماری ها نقش دارد. بررسی های جدید به سوی اثرات مواد مغذی بر شاخص های التهابی سوق یافته و نقش مواد غذایی در پیش گیری از التهاب مورد توجه قرار گرفته است. به تازگی اثرات سویا و اجزای آن مانند ایزوفلاون های سویا بر افزایش بیان ژن های عوامل آنتی اکسیدانی، محافظت در برابر گونه های فعال اکسیژن و کاهش پروستاگلاندین های التهابی مورد توجه محققین قرار گرفته است. با توجه به محدود بودن مطالعات مروری در زمینه ی مصرف سویا و اجزای آن با سطوح فاکتورهای التهابی، هدف مطالعه ی حاضر مروری بر بررسی این ارتباط بود. روش ها: به منظور بررسی مطالعات انجام شده در زمینه ی ارتباط مصرف سویا و اجزای آن با سطوح عوامل التهابی از جستجو در PubMed و Scirus در محدوده ی سال های 1994 تا 2011 از
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Can Soy Products Affect on Inflammation Level? A Review on the Current Evidence
چکیده انگلیسی مقاله Background: Inflammation has a specific role in the pathology of several diseases. Recently the effects of soy and soy components such as isoflavones have been reported on the inflammatory markers. In this review we aimed to describe the existing evidence on the effect of soybeans and soy components on inflammatory indices. Methods: We searched Scirus and PubMed databases with keywords “soy”, “inflammatory factors”, “oxidative Stress”, “soy isoflavones”, “inflammatory cytokines”. Totally, 30 studies were extracted. Animal, human and in vitro studies with case-control and clinical trial designs related to soy or soy components and inflammatory markers were included in this review. Findings: Laboratory data have been shown that soy isoflavones have anti inflammatory effects significantly. Most animal studies suggest that soy components can reduce inflammatory levels. However, in human studies soy consumption had inconsistent effects on inflammatory factors. Conclusion: Moderate consumption of soy might decrease serum inflammatory markers levels. Meta analysis is needed for further evaluation in this regard.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Soy, Isoflavones, Inflammatory factors.

نویسندگان مقاله مریم سادات میرآقاجانی | maryam sadat miraghajani
گروه تغذیه ی جامعه، دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)

لیلا آزادبخت |
دانشیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی، گروه تغذیه ی جامعه، دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://jims.mui.ac.ir/index.php/jims/article/view/1174
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/103/article-103-318813.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده مقاله مروری
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات