این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
مجله دانشکده پزشکی اصفهان
، جلد ۲۸، شماره ۱۱۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
تأثیر مصرف شکلات بر عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی: مروری بر شواهد موجود
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: با توجه به تناقضات موجود در مطالعات مختلف در مورد تأثیر مصرف شکلات بر بیماری های قلبی، هدف بررسی حاضر، مروری بر پژوهش های انجام شده در زمینه شکلات و بیماری های قلبی- عروقی بود. روش ها: جستجو درPubMed در بین سال های 1990 تا 2008 با
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Impact of Chocolate Consumption on Cardiovascular Risk Factors: Review of Current Evidence
چکیده انگلیسی مقاله
Background: Due to controversies in different studies about the effects of dark chocolate consumption on cardiovascular risk factors, this study aimed to review the current evidence on chocolate consumption and cardiovascular risk factors. Methods: By the use of dark chocolate, dark chocolate and cardiovascular disease, and dark chocolate and atherosclerosis, as keywords, we searched in PubMed through 1990 till 2008. Just clinical trials on apparently healthy people or those suffering from lipid disorders were included. Results: In most studies, consumption of chocolates with plant sterols induced a reduction in serum total cholesterol and LDL in hypercholesterolemic individuals. Positive effects of dark chocolate on reduction of platelet aggregation has been reported in some investigations while others found neutral effects of white and dark chocolate on platelet aggregation. The effect of dark chocolate intake on insulin sensitivity and reduction of insulin resistance are mentioned in some but not all studies. Dark chocolate consumption significantly reduced blood pressure. A reduction in biomarkers of oxidative stress like 8-isoprostane and MDA has also been reported in some trials. Conclusion: Most of the clinical trials indicated favorable effects of dark chocolate and cocoa consumption on cardiovascular risk factors. More research is needed to identify the related mechanisms of action.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فروزان فقیه زاده | forouzan faghih zadeh
کارشناس، گروه تغذیه، دانشکده ی بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
احمد اسماعیل زاده |
استادیار علوم تغذیه، گروه تغذیه، دانشکده ی بهداشت و مرکز تحقیقات امنیت غذایی و تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
نشانی اینترنتی
http://jims.mui.ac.ir/index.php/jims/article/view/430
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/103/article-103-319131.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
مقاله مروری
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات