این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله دانشکده پزشکی اصفهان، جلد ۲۶، شماره ۸۹، صفحات ۱۰۵-۱۱۱

عنوان فارسی فعالیت ضد قارچی Myrtus Communis L بر ضد ایزوله‌های بالینی آسپرژیلوس
چکیده فارسی مقاله Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} مقدمه: چکیده آسپرژیلوزیس عفونت قارچی فرصت طلبی است که به وسیله ی گونه های مختلف قارچ آسپرژیلوس پدید می آید. تظاهرات بالینی و شدت بیماری بستگی به شرایط فیزیولوژیک بدن میزبان، اندامهای گرفتار شده و گونه های مختلف آسپرژیلوس دارد. مورد برگ های خشک شده ی گیاه Myrtus communis L است که بخش دارویی این گیاه را تشکیل می دهند. برگ های این گیاه دارای 2- 5/1 درصد اسانس می باشند که این اسانس دارای اثرات ضد میکروبی می باشد. روش ها: در این پژوهش از روش broth microdilution استفاده شد؛ بدین ترتیب که اسانس گیاه با استفاده از دستگاه Clevenger استخراج و در گوده های میکروپلیت بر ایزوله ها اثر داده شد و سپس از روی کدورت پدید آمده در گوده ها MIC آنها محاسبه گردید. یافته ها: تعداد نمونه ها بیست و شش عدد بود که پنج ایزوله تا رقت 8/1 (4/1 = MIC) هشت ایزوله تا رقت 16/1 (8/1 = MIC)، ده ایزوله تا رقت 32/1 (16/1 = MIC)، سه ایزوله تا رقت 64/1 (32/1 = MIC) اسانس رشد نکردند. نتیجه گیری: با توجه به این که اسانس گیاه مورد، بر روی همه ایزوله های به کار رفته در این پژوهش مؤثر بود، از این رو بررسی خواص ضد قارچی آن در شرایط Invivo، اثر pH و دما بر خواص ضد میکروبی این اسانس توصیه می گردد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله مورد، آسپرژیلوس، فعالیت ضد قارچی، اسانس .

عنوان انگلیسی Antifungal Activity of Myrtus Communis L. Esssential Oil Against Clinical Isolates of Aspergillus
چکیده انگلیسی مقاله Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Abstract Aspergillusis is an opportunistic fungal disease caused by different species of Aspergillus. Clinical manifestation and severity of disease related to physiological conditions of host body, involved organs and Aspergillus species. Myrtle is dried leaves of Myrtus communis L. has medicinal properties. Leaves of this plant has 1.5-2% essential oil and has antimicrobial effect. Background: In this study, broth microdilution method was used. Essential oil of plant was extracted by means of Clevenger apparatus and used on isolates; then account of turbidity caused in wells, their MIC was calculated. Methods: Number of samples was twenty six. Five isolates did not grow up to the dilution of 1/8th (MIC=1/4th), eight isolates up to 1/16th (MIC = 1/8th), ten isolates up to 1/32nd (MIC=1/16th) and three isolates up to 1/64th (MIC=1/32nd) of essential oil. Findings: In view of the fact that Myrtus communis essential oil was effective against all isolates in this research we recommend the investigation of its antifungal properties Invivo and the effect of pH and temperature on its antimicrobial properties. Conclusion: Myrtus communis L., Aspergillus, antifungal activity, essential oil. Key words:
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله رسول محمدی | mohammadi r
دانشجوی دکترای تجصصی رشته ی قارچ شناسی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

سید حسین میرهندی اصفهانی | seyed hossein mirhendi esfahani
دانشیار قارچ شناسی پزشکی، دانشکده ی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)

شهلا شادزی | shahla shadzi
استاد قارچ شناسی، دانشکده ی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)

فریبرز معطر | fariborz moattar
استاد فارماکوگنوزی، دانشکده ی داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://jims.mui.ac.ir/index.php/jims/article/view/120
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/103/article-103-319314.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده مقاله پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات