این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
کارآفرینی در کشاورزی، جلد ۱۱، شماره ۳، صفحات ۹۳-۱۲۶

عنوان فارسی شناسایی اجزای مدل کسب‌وکار صنعت مرغداری گوشتی و ارائه راهکارهای نوآورانه (مورد مطالعه: منطقه دلیجان)
چکیده فارسی مقاله صنعت مرغداری با توجه ‌به جایگاه گوشت مرغ در سبد غذایی مردم، نقش راهبردی در امنیت غذایی کشورها ایفا می‌کند. مسئله اصلی این صنعت در کشور، سنتی بودن رویکرد کسب‌ و کار بنگاه‌ها است. تحقیق حاضر بر آن است تا از منظر مدل کسب ‌و کار، نگاهی نظام‌مند به وضعیت فعلی این صنعت داشته باشد و راهکارهایی نوآورانه را جهت ارتقای هر چه بیشتر این صنعت ارائه دهد. روش تحقیق حاضر، روش کیفی تحلیل مضمون است. جامعه تحقیق مشتمل بر تولیدکنندگان خبره در استان مرکزی و به خصوص شهرستان دلیجان بود. روش نمونه‌گیری به صورت قضاوتی و گلوله ‌برفی بود و مطالعه تا دستیابی به اشباع نظری ادامه پیداکرد. پس از انجام مصاحبه‌های عمیق نیمه ‌ساختاریافته، اجزای بوم مدل کسب ‌و کار با استفاده از کدگذاری باز، مضامین پایه، سازنده و فراگیر استخراج شد. با تحلیل داده‌ها، وضعیت فعلی مدل کسب ‌و کار در صنعت مرغداری در هر یک از اجزای بوم شامل مشتریان، کانال‌ها، روابط با مشتریان، ارزش‌های پیشنهادی، جریان‌های درآمدی، ساختار هزینه‌ها، منابع کلیدی، فعالیت‌های کلیدی و شرکای کلیدی شناسایی شد. سپس بر اساس نظرات خبرگان، بوم نوآورانه کسب ‌و کار نیز ترسیم شد. در این راستا راهکارهای نوآورانه متعددی توسط خبرگان پیشنهاد شد که از جمله می‌توان به مواردی همچون مشتریان جدید، استراتژی رقابتی جدید، نیاز مشتریان جدید، کانال‌های توزیع متفاوت، روش‌های ارتباطی متنوع، نوآوری در محصولات اصلی و فرعی، بسته‌بندی متمایز، ارزش‌های پیشنهادی متفاوت، راهکارهای درآمدزایی متنوع، نوآوری در فعالیت‌ها و منابع کلیدی همچون پرورش مرغ‌های گوشتی و فرآیندهای ایمنی‌زایی و درمانی و ... اشاره داشت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله مدل کسب‌وکار، بوم کسب‌وکار، نوآوری، صنعت مرغداری گوشتی،

عنوان انگلیسی Identifying the dimenaions of the business model of the broiler industry and presenting innovative solutions (Case Study: Delijan Region)
چکیده انگلیسی مقاله Considering the position of chicken meat in people's food basket, the broiler industry plays a strategic role in the food security of countries. The main problem of this industry in the country is the traditional business approach of the companies. The current research aims to take a systematic look at the current state of this industry from the point of view of the business model and provide innovative solutions to improve this industry as much as possible. The current research method is the qualitative method of thematic analysis. The research community consisted of expert producers in the central province and especially in the city of Dilijan. The sampling method was judgmental and snowball, and the study continued until reaching theoretical saturation. After conducting in-depth semi-structured interviews, the components of the business model canvas were extracted using open coding, basic, constructive and overarching themes. By analyzing the data, the current state of the business model in the poultry industry in each of the components of the ecosystem including customers, channels, relationships with customers, value propositions, revenue streams, cost structure, key resources, activities Key and key partners were identified. Then, based on the opinions of experts, the innovative canvas of the business was also drawn. In this regard, many innovative solutions were proposed such as new customers, different channels, various communication methods, innovation in main products, packaging. Distinctive, different proposed values, diverse income generation solutions, innovation in activities and key resources such as broiler breeding and immunogenic and therapeutic processes, etc.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله مدل کسب‌وکار, بوم کسب‌وکار, نوآوری, صنعت مرغداری گوشتی

نویسندگان مقاله فربد مشهدی ابراهیمی |
گروه مدیریت کسب و کار، دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران

سیدعبدالجابر قدرتیان کاشان |
گروه مدیریت بازرگانی ، دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی، دانشگاه کاشان، کاشان ، ایران


نشانی اینترنتی https://jead.gau.ac.ir/article_6902_4cc6ccda9aa2dc313bc6b2bd12e489e3.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات