این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی
، جلد ۱، شماره ۱۳، صفحات ۲۶-۲۹
عنوان فارسی
مطالعه اثرات ضدباکتری عصاره تام موسیر
چکیده فارسی مقاله
اثر مهارکنندگی عصاره تام موسیر (Allium hirtifolium Boiss.) پس از استخراج بر روی 4 گونه باکتری گرم منفی و دو گونه باکتری گرم مثبت آزمایش گردید. رشد تمامی میکرو ارگانیسمهای آزمایش شده توسط عصاره موسیر مهار گشت. حداقل غلظت مهارکنندگی برای باسیل های گرم منفی شامل اشریشیاکولی، کلبسیلا پنمونیه و پروتئوس میرابیلیس 624 -78 میکروگرم در میلیلیتر بود. درحالی که حداقل غلظت مهارکنندگی برای پسودو موناس آئروژینوزا 80-20 میلیگرم در میلیلیتر بود. حداقل مهارکنندگی برای سویههای استافیلوکوکوس اروئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس به ترتیب 312-156 و 312-5/19 میکروگرم در میلیلیتر بود. به نظر میرسد که خاصیت ضدباکتریایی عصاره موسیر به واسطه ترکیبات تیوسلفاناتی آن باشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
Allium hirtifolium، موسیر، ضدمیکروبی
عنوان انگلیسی
In Vitro antibacterial activity of Shallot (Allium ascalonicum) crude juice.
چکیده انگلیسی مقاله
Background: Shallot (Allium hirtifolium Bosis) belongs to genus Liliaceae There is more than 500 species in this genus. Shallot produces a cluster of bulbs from a single planted bulb. This plant has been used as an additive in foods for many years, but there is little study about antibacterial activity of Shallot Objective: The aim of this study was to determine antibacterial activity of Shallot against clinical isolated bacteria. Methods: Crude juice of shallot (Allium hirtifolium ) was tested for it's growth inhibitory effect on 4 Gram-negative and 2Gram-positive species Minimal inhibitory concentration (MIC) was determined using dilution method. Results: All test organisms were inhibited by shallot juice. The MIC for Gram-negative enteric rods including Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae and Proteus mirabilis ranged between 78-624 µ /ml. while the MIC for pseudomonas aeruginosa was 20-80mg/ml.The MIC for Gram -positive bacteria including Staphylococcus aureus strains and Staphylococcus epidermidis strains were 156-312µ/ml and 19.5-78µ /ml respectively. Conclusion: It is concluded that Crude juice of shallot has antibacterial activity against both gram positive cocci and Gram-negate rods. It is believed that antibacterial activity of shallot depends on its thiosulfinate components.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Shallot (Allium hirtifolium), Antibacterial activity
نویسندگان مقاله
محمد رهبر | m rahbar
department of microbiology, reference laboratories of iran, p.o.box 17115-365, tehran, iran tel 021 3798670-1, fax 021 3796373
تهران، خیابان دماوند، بیمارستان بوعلی، مرکز تحقیقات آزمایشگاه های رفرانس ایران صندوق پستی 365-17115، تلفن 1-3798670 021 ، نمابر 3796373 021
سازمان های دیگر
: مرکز تحقیقات آزمایشگاههای رفرانس ایران
سیدعباس حسینی تقوی | sa hoseini tagavi
1- department of microbiology, reference laboratories of iran, tehran, iran
استادیار، مرکز تحقیقات آزمایشگاه های رفرانس ایران
سازمان های دیگر
: مرکز تحقیقات آزمایشگاههای رفرانس ایران
کامبیز دیبا | k diba
2- faculty of medicine, uremia university of medical sciences. uremia
2- مربی، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، دانشکده پزشکی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (Urmia university of medical sciences)
امیر حیدری | a haidari
2- faculty of medicine, uremia university of medical sciences. uremia
2- مربی، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، دانشکده پزشکی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (Urmia university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-351-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/88/article-88-329689.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
1
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات