این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران
، جلد ۳۴، شماره ۴، صفحات ۴۰۱-۴۱۰
عنوان فارسی
بررسی کربوهیدراتها، اثر ضد میکروبی و پری بیوتیکی عصاره گیاه یونجه در مقایسه با اینولین در شرایط آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف
:
گیاه یونجه (آلفا آلفا) با نام علمی
Medicago Sativa
به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، ملکه علوفهها نامیده میشود. از طرفی مطالعات نشان دادهاند که یونجه روی ترکیب میکروبی روده و عملکرد آن تأثیرگذار است. اینولین نیز یک ترکیب با خاصیت پری بیوتیکی طبیعی است که در محصولات مختلف از آن استفاده میشود. هدف این مطالعه
بررسی کربوهیدراتها و اثر پری بیوتیکی عصاره هیدروالکلی گیاه یونجه در مقایسه با اینولین در شرایط آزمایشگاهی بود.
روش بررسی
:
عصاره گیری از قسمت هوایی یونجه به روش ماسراسیون انجام شد. سپس
بررسی کربوهیدراتها، اثر ضد میکروبی و اثر پری بیوتیکی عصاره گیاه یونجه در مقایسه با اینولین
بر رشد باکتریهای لاکتی کازئی باسیلوس کازئی و لاکتی پلنتی باسیلوس پلانتاروم و همچنین اثر آن بر فعالیت ضد میکروبی سوپرناتانت آنها بررسی شد
.
یافته
ها:
عصاره یونجه خاصیت پری بیوتیکی بیشتری نسبت به اینولین از خود نشان داد، به طوری که رشد و اثر ضد میکروبی دو باکتری لاکتی کازئی باسیلوس کازئی و لاکتی پلنتی باسیلوس پلانتاروم در محیط حاوی 5/2% عصاره بیشتر از محیط حاوی اینولین با مقدار مشابه بود
.
نتیجه
گیری
:
در این مطالعه خاصیت پری بیوتیکی قابل قبولی برای عصاره یونجه نسبت به پری بیوتیک طبیعی اینولین به دست آمد که یونجه را کاندید مناسبی جهت مطالعات بیشتر برای تعدیل میکروبیوم روده انسان و حیوان میکند
.
کلیدواژههای فارسی مقاله
یونجه، پروبیوتیک، پریبیوتیک، اینولین
عنوان انگلیسی
Investigation of carbohydrates, and in-vitro antimicrobial and prebiotic effects of alfalfa extract in comparison with inulin
چکیده انگلیسی مقاله
Background
:
The
alfalfa plant with the scientific name
Medicago Sativa
is called the queen of forages due to its high nutritional value.
On the other hand, studies have shown that alfalfa has an effect on the intestinal microbial composition and its function.
Inulin is also a compound with natural prebiotic properties that is used in various products. The aim of this study was to investigate carbohydrates, and in-vitro antimicrobial and the prebiotic activities of alfalfa extract compared to inulin.
Materials and methods
: Extraction from the aerial part of alfalfa was done by maceration method.
Then the carbohydrates and prebiotic effect of alfalfa extract compared to inulin on the growth of two bacteria
lacticasei bacillus casei
and
lactiplanti
bacillus plantarum
and also its effect on the antimicrobial activity of their supernatant were investigated.
Results
:
Alfalfa extract showed more prebiotic properties than inulin, so that growth and antimicrobial effect of two bacteria,
Lacticasei bacillus casei
and
Lactiplanti bacills plantarum
, in the medium containing 2.5% extract were more than the medium containing inulin with the same amount
.
Conclusion
:
In this study, an acceptable prebiotic property was obtained for alfalfa extract compared to the inulin, which makes alfalfa a suitable candidate for further studies to modulate the intestinal microbiome of humans and animals
.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Alfalfa, Probiotic, Prebiotic, Inulin.
نویسندگان مقاله
مروارید مرادی چماچار | Morvarid Moradi Chamachar
PhD Student, Department of Microbiology, Faculty of Basic Sciences, Islamic Azad University, Science and Research Unit, Tehran Iran
دانشجوی دکتری میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات. تهران، ایران
نسرین صمدی | , Nasrin Samadi
Associate Professor, Drug and Food Control Department, Faculty of Pharmacy, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran
دانشیار، گروه کنترل دارو و غذا، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
محمدرضا فاضلی | Mohammadreza Fazeli
Professor, Department of Drug and Food Control, Faculty of Pharmacy, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran
استاد، گروه کنترل دارو و غذا، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
مونا سلیمی | Mona Salimi
Professor, Department of Physiology and Pharmacology, Pasteur Institute, Tehran, Iran
استاد، گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی، انستیتو پاستور، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
http://tmuj.iautmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1780-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
میکروبیولوژی
نوع مقاله منتشر شده
تجربی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات