این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۴، شماره ۱، صفحات ۹۳-۱۰۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The study of in-vitro effect of some chemical factors on enzymes activity of trypsin and chymotrypsin in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fry
چکیده انگلیسی مقاله In this study, the chemical factors effect of metal ions, surfactant, oxidizing agents and enzyme inhibitors on the activity of trypsin and chymotrypsin of rainbow trout fry were considered. The results showed that K+ and Na+ had not significant decrease on trypsin and chymotrypsin activity than did those from control (P>0.05). Ca2+ and Mg2+ showed a significant increase in activity of trypsin and chymotrypsin (P0.05). Chymotrypsin activity showed a significant decrease in the presence of TPCK, Iodoacetic acid, EDTA and ß-Mercaptoethanol than did those from control (P
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله عباس زمانی |
دانشگاه ملایر، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، گروه شیلات، ملایر، همدان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ملایر (Malayer university)

مریم خواجوی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان دانشکده علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور، مازندران، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

امین اوجی فرد |
دانشگاه خلیج فارس، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، گروه شیلات، برازجان، بوشهر


نشانی اینترنتی http://japu.gau.ac.ir/article_2511_aed932d9b70474efa57ad9f54330a087.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-335919.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات