این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۷، شماره ۱۴۴، صفحات ۱۷-۳۰
عنوان فارسی
تاثیر نوع چربی جیره و ویتامین E بر عملکرد و فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی
چکیده فارسی مقاله
هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر سطوح مختلف چربی جیره و ویتامین E بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی بود.آزمایش با تعداد 320 قطعه بلدرچین یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 20 واحد آزمایش شامل 5 گروه، 4 تکرار و تعداد 16 قطعه جوجه بلدرچین در هر تکرار انجام شد. گروههای آزمایشی شامل: 1) جیره پایه (شاهد)، 2) جیره پایه حاوی 2 درصد روغن سویا، 3) جیرهپایه حاوی 2 درصد روغن پیه، 4) جیرهپایه حاوی 2 درصد روغن سویا و 200 میلیگرم در کیلوگرم ویتامین E، 5) جیرهپایه حاوی 2 درصد روغن پیه و 200 میلیگرم در کیلوگرم ویتامین E بودند. نتایج نشان داد تیمار حاوی 2 درصد روغن پیه و ویتامین E باعث افزایش در وزن پرندگان نسبت به تیمار شاهد شد (05/0>P). کمترین مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی در پرندگانی که گروههای حاوی روغن سویا یا پیه به همراه ویتامین E دریافت کرده بودند مشاهد شد. درصد ماندگاری تحت تأثیر گروههای آزمایشی قرار نگرفت (05/0
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنتیاکسیدان، بلدرچین ژاپنی، روغن، عملکرد، فراسنجههای خونی،
عنوان انگلیسی
Effect of dietary fat type and vitamin E on performance and blood parameters of Japanese quail
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this research was to investigate the effect of different levels of dietary fat and vitamin E on the growth performance and blood parameters of Japanese quail. The experiment was conducted with 320 pieces of one-day-old quail in the form of a completely randomized design with 20 experimental units including 5 groups, 4 replications and A number of 16 pieces of quail chicks were performed in each repetition. The experimental groups include: 1) base diet (control), 2) base diet containing 2% soybean oil, 3) base diet containing 2% tallow oil, 4) base diet containing 2% soybean oil and 200 mg/kg vitamin E, 5) base diet They contained 2% tallow oil and 200 mg/kg vitamin E. The results showed that the treatment containing 2% tallow oil and vitamin E increased the weight of the birds compared to the control treatment (P<0.05). The lowest feed consumption and feed conversion ratio were observed in the birds that received the groups containing soybean oil or tallow along with vitamin E. Persistence percentage was not affected by experimental groups (P<0.05). The highest level of production index was related to the birds fed with the level of two percent tallow oil and E. The effect of experimental groups on blood parameters including total protein, albumin, glucose, cholesterol, triglyceride, LDL, HDL was not significant (P<0.05). In general, the use of two percent tallow oil along with vitamin E in the diet of birds improved the performance of quails.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
آنتیاکسیدان, بلدرچین ژاپنی, روغن, عملکرد, فراسنجههای خونی
نویسندگان مقاله
میرحسن بیرانوند |
بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، خرم آباد، ایران
امین کاظمی زاده |
بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، خرم آباد، ایران
نشانی اینترنتی
https://asj.areeo.ac.ir/article_132513_c6d345edc5cf66e94f193b0f36d30724.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات