این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تاکسونومی و بیوسیستماتیک، جلد ۴، شماره ۱۲، صفحات ۲۹-۳۶

عنوان فارسی مقایسه الگوی الکتروفورزی پروتئین‌های گلوتلین، گلوبولین، آلبومین و پرولامین در بذر چهار رقم برنج (Oryza sativa L.)
چکیده فارسی مقاله شناسایی و تفکیک رقم‌های برنج، کمک مفیدی به بهبود کیفیت غذایی این محصول می‌نماید. در مطالعه حاضر، چهار رقم برنج به نام‌های لنجانی، فریدون‌کنار، طارم و هندی از نظر الگوی الکتروفورزی پروتئین‌های گلوتلین، گلوبولین، پرولامین و آلبومین بررسی شدند. گلوتلین‌ها و گلوبولین‌های برنج نوارهای پروتئینی نسبتاً زیادی نشان داد در حالی‌که آلبومین‌ها باند کمتری داشتند. کمترین مقدار پروتئین و تعداد نوار مربوط به پرولامین‌ها بود. روابط خویشاوندی پروتئین‌های گلوتلین و گلوبولین نشان داد که رقم‌‌های لنجانی و فریدون‌کنار بسیار نزدیک به یکدیگر و رقم هندی (سرآشپز) دورتر از این دو رقم و رقم طارم حد واسط بین رقم هندی و دو رقم دیگر قرار می‌گیرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله برنج، پروتئین، الکتروفورز،

عنوان انگلیسی Comparison of electrophoresis patterns of prolamins, glutellins, globulins and albomins proteins of four seed rice (Oryza sativa L.) cultivars
چکیده انگلیسی مقاله Identification and recognition of rice cultivars help to improve the nutritional quality of this product. In the present study, four rice cultivars including Lenjani, Feridonkenar, Tarom and Indian known as Sarashpaz were analyzed based on the electrophoresis pattern of Glutellin, Globulin, Albomin and Prolamin. Glutellin and globulins showed higher number of protein bands while prolamins had lower protein content as well as number of bands. The relationship among cultivars showed that, cultivars Lenjani and Ferindonkenar were very close to each other while cultivar Indian (Sarashpaz) had the higest distance and cultivar Tarom was somewhere in between.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Rice, Protein, Electrophoresis

نویسندگان مقاله محبوبه ریاحی |


شکوفه حاجی هاشمی |


لیلا عرب |


علی اکبر احسانپور | ali akbar



نشانی اینترنتی http://tbj.ui.ac.ir/article_17445_d3014158a1b7f873d0c7c627de73db0d.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/681/article-681-336237.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات