این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
زیست شناسی گیاهی ایران
، جلد ۵، شماره ۱۷، صفحات ۶۷-۷۴
عنوان فارسی
تأثیر سالیسیلیک اسید بر میزان فلاونوئیدها،آپیژنین،آنتوسیانین و قندها در بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش، تأثیر سالسیسلیک اسید بر برخی از ترکیبات فنلی و قندهای محلول در بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) بررسی شد. غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید در گیاهان 90 روزه در کشت هیدروپونیک طی چهار روز مطالعه شد. اگر چه غلظت 125/0 میلیمولار سالیسیلیک اسید آثار واضحی داشت، بررسیها نشان داد که غلظتهای بالا سبب توقف رشد و از بین رفتن گیاه میشود و غلظتهای پایین تأثیر ویژهای ندارد. نتایج حاصل از HPLC و سنجش فلاونوئید، آنتوسیانین و آپیژنین نشان داد که میزان این ترکیبات پس از 24 ساعت نسبت به گیاهان شاهد افزایش معنیداری نشان میدهند. در تیمار سالسیسلیک اسید کاهش معنیداری در جوانهزنی گیاهان تیمار شده نسبت به شاهد مشاهده شد. به طور کلی، سالیسلیک اسید در غلظت 125/0 میلیمولار باعث افزایش فلاونوئید، آپیژنین، آنتوسیانین و قندهای محلول نسبت به گروه شاهد شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آپیژنین، آنتوسیانین، بابونه آلمانی، سالیسیلیک اسید،
عنوان انگلیسی
Effect of salicylic acid on flavonoids, apigenin, anthocyanin and carbohydrate in Matricaria chamomilla L.
چکیده انگلیسی مقاله
Salicylic acid is a common plant-produced phenolic compound and sited as a plant hormone. The work reported in this paper investigated the effects of different concentration of exogenous application of salicylic acid on flavonoids, anthocyanin, apigenin and carbohydrates in hydroponically- grown Matricaria chamomilla L. (german chamomile) during 4 days. Although 0.125 mM salicylic acid applications produced prominent results, higher salicylic acid dose had a toxic effect. Indeed, salicylic acid treatments effectively promoted the production of a wide range of plant secondary metabolites. Generally, 0.125 mM salicylic acid increased flavonoids, anthocyanin, apigenin and soluble sugars compared to the control. Salicylic acid was also shown to inhibit seed germination.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مهرداد بهمنش |
مظفر شریفی |
اعظم عبداله زاده زاویه جک | abdollah zadeh zavieh جک
فاطمه زرین کمر |
نشانی اینترنتی
http://ijpb.ui.ac.ir/article_18896_e6444219b873d642e879fea0cea35d75.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/898/article-898-339976.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات