این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
شیمی کاربردی
، جلد ۸، شماره ۲۸، صفحات ۳۳-۴۱
عنوان فارسی
استخراج آنتوسیانین گیلاس با استفاده از رزین آمبرلیت XAD-۷
چکیده فارسی مقاله
رنگدانههای طبیعی موجود در میوهجات با نام آنتوسیانین شناخته شده هستند. این رنگدانههای طبیعی از بهترین ترکیبات رنگی برای استفاده در صنایع مواد غذایی به شمار میآیند. در این مقاله، استخراج رنگدانه گیلاس (آنتوسیانین) با استفاده از رزین آمبرلیت XAD-7 مورد تحقیق قرار گرفته است. آمبرلیت XAD-7 به دلیل نداشتن گروههای باردار و مشبک، تخلخل بالا، شرایط بسیار عالی برای فرآیند جداسازی آنتوسیانین را دارا می-باشد. در این تحقیق ابتدا فرآیند جذب آنتوسیانین روی رزین آمبرلیت بررسی شد و بدنبال آن، فرآیند واجذب با محلول متانول اسیدی صورت گرفت. نتایج آزمایشگاهی نشان داد که حدود 90% از ترکیبات آنتوسیانین در این فرآیند استخراج گردید. همچنین از دو مدل لانگمویر و فروندلیچ برای فرآیند جذب آنتوسیانین روی رزین استفاده گردید. نتایج حاصل نشان داد که مدل لانگمویر به خوبی فرآیند جذب آنتوسیانین میوه گیلاس روی رزین آمبرلیت را تصدیق مینماید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Extraction of Cherryâs Anthocyanin using Amberlite XAD-7 Resin
چکیده انگلیسی مقاله
Anthocyanin is known as natural pigments of fruits. These pigments are among the best natural pigments to be used in food industry. In this study, the method for extraction of cherryâs pigment (Anthocyanin) using an Amberlite XAD-7 resin is discussed. Amberlite XAD-7 has got an excellent condition for extraction of Anthocyanin due to its lack of charged groups and great porosity. After completion of adsorption process of Anthocyanin on Amberlite resin, desorption process was performed by acidic methanol which was able to extract about 90 percent of Anthocyanin compounds. Furthermore, Langmuir and Freundlich isotherms were applied for explanation of Anthocyanin adsorption which finally indicated that Langmuir model has a better consistency
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
منصور جهانگیری |
دانشگاه سمنان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه سمنان (Semnan university)
خسرو رستمی |
پژوهشکده بیوتکنولوژی، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
حسین ثابتی فرد |
دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، دانشگاه سمنان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه سمنان (Semnan university)
مبینا علیمحمدی |
دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، دانشگاه سمنان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه سمنان (Semnan university)
نشانی اینترنتی
http://chemistry.journals.semnan.ac.ir/article_649_51824c945c4666d7ae874a56585c8b0f.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/932/article-932-340321.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات