این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد ۷، شماره ۲، صفحات ۱-۱۶

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of ultrasound waves and titanium dioxide on Staphylocuccos areus and Escherichia coli in liquid Kashk
چکیده انگلیسی مقاله Kishk is one of the important fermented dairy products in Iran that is suitable for contamination of pathogenic and spoilage microorganisms. The effect of power ultrasound waves (130 w, 20 kHz) was investigated on Staphylocuccos areus and Escherichia coli in liqud Kashk. The results of variance analysis indicated that population of these microorganisms significantly (P0/05).
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله جواد حصاری |
مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تبریز (Tabriz university)

فهیمه بابایی |
دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تبریز (Tabriz university)

صفر فرج نیا |
دانشیار گروه فارماکولوژی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

سید عباس رافت | seyed abbas
گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تبریز (Tabriz university)

بهرام فتحی اچاچلویی | fathi achachluei
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه محقق اردبیلی (Mohaghegh ardabili university)


نشانی اینترنتی http://ejfpp.gau.ac.ir/article_2804_2453f42851c3c4b51a46d26d555917ed.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340651.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات