این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۱-۱۷
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Ice-glazing of Frozen Shrimp Using Chitosan Hydrocolloid For Improving Its Qualitative Properties
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, ice-glazing process of frozen shrimp by chitosan was applied to protect the frozen shrimp from undesirable chemical and physical changes. The effects of 2% chitosan solution glazing on quality of whole, raw and cooked (without head, tail and shell) shrimps stored at -18±2ºC for 6 months were investigated and compared with water glazing, sodium metabisulfite treatment control. Glazing yield, thaw yield, freezing loss, drip loss, cooking drip loss, thawing loss, peroxide value and sensory characteristic (color, odor, texture and overall acceptance) of shrimp samples were determined and evaluated at o day and 6 months after frozen storage time. The results of this study showed the effectiveness of the glazing process by 2% chitosan solution as a protecting method for frozen shrimps and this process was more desirable in comparison with water glazing, sodium metabisulfite treatment and control.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سحرالسادات موسوی نسب | sahar alsadat
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شیراز (Shiraz university)
مرضیه موسوی نسب |
گروه پژوهشی فرآوری آبزیان و دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شیراز (Shiraz university)
غلامرضا مصباحی |
استادیار بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شیراز (Shiraz university)
جلال جمالیان |
استاد بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شیراز (Shiraz university)
یحیی مقصودلو |
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1551_bc8a357f72b764f7cfeec5c4f3eee9f3.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340672.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات