این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۷۵-۸۹
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Optimization condition of extraction of curcumin from Curcuma longa with ultrasound waves by RSM
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, independent variables were time (1-15 min0, temperature (25-45) and power of ultrasound. Results showed that time of ultrasound was linear (P
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
شادی بلوریان |
استادیار، گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
سازمان اصلی تایید شده
: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی
صفیه خلیلیان |
دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محمد خلیلیان |
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1560_0c1982ebad8a46d998a82cf523dc1f75.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340676.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات