این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد ۴، شماره ۲، صفحات ۱۵-۲۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Evaluation effects starch and guar on textural parameters, color parameters and acceptance of carrot pastille
چکیده انگلیسی مقاله Carrot contains valuable and healthy material. Beta carotene pigments and antioxidants on it are so effective against free radicals in body. Formulation of novel fruity products is object of some investigations and in parallel of it, have been used different compositions of hydrocolloids and others additional material in its formulations. In addition we can use the low edible quality of carrots or surplus one. In this study, effects of starch (0, 2 and 4%) and guar (0.5, 1 and 2%) on sensory properties, textural parameters and color parameters of carrot pastille were evaluated. Results showed that different concentrations of independent variables on hardness, adhesivness, springiness and mean of L*, a*, b* and also overall acceptance were significant (pKeywords: Carrot, Pastille, Starch, Guar, Texture, Acceptance
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله فخری شهیدی |
عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)

صفیه خلیلیان |
دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)

محبت محبی |
عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)

اسماعیل خزایی |
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)

حمیده مقامی کیا | maghami kia
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی قوچان (Islamic azad university of ghoochan)


نشانی اینترنتی http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1566_198a25d89aa842df47858470547455ba.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340688.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات