این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۴، شماره ۲، صفحات ۶۷-۸۳
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Comparison of olive leaf extract and BHT antioxidant on shelf life of Rainbow trout fish in cold storage
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was to compare the effects of olive leaf extracts and synthetic antioxidant BHT at Concentration of 1% at increase the shelf life of rainbow trout fillets in light salted and packed at 4±1 °C that Index of peroxide (PV), free fatty acids (FFA), Thiobarbituric acid (TBA), Humidity, pH and sensory evaluation of fillets of rainbow trout kept in the refrigerator at the time of Zero, 3, 6, 9, 12 and 15 were measured. Based on the statistical results, PV was in all treatments significantly over time decline (p
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سید حمید حسینی پور | seyed hamid
کارشناس ارشد فراوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سید یوسف پیغمبری | seyed yousef
استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
هانیه رستم زاد |
دانشجوی دکتری فراوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1567_e2a8089ba0a8b8620f718411ae758d5f.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340691.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات