این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۱، شماره ۳، صفحات ۱۱۹-۱۳۲
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Studies on the possibility of using triticale as an adjunct on wort of barley malt (variety Sahra)
چکیده انگلیسی مقاله
Triticale (X Triticosecale wittmack) is a hybrid seed plant result from wheat and secale. This seed has high amylolitic and protelytic activities, introducing it as adjuncts in mashing process. In this study, influence of malting process on physico-chemical properties variety of barley (namely Sahra) and Triticale and malt quality of them were investigate. Malt of barley was selected as reference and the effect of adding unmalted triticale, as adjunct, in malt of barley (20, 40, 50 %), on physico-chemical properties of wort such as diastatic power, cold water extract, hot water extract, color and pH was investigated. Results showed malting of these grains, induce an improved in diastatic power and cold water extract and a decreased in total nitrogen and ash content. Mixing of 20% triticale produced more hot water, total soluble, nitrogen extract, dry matter, and reduced sugar while the lowest value observed in mixing of 50%.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_574_a81b91b9cfcf58f83cec6f42833456ba.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340756.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات