این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۱، شماره ۳، صفحات ۱۴۵-۱۵۲
عنوان فارسی
تأثیر دورههای انجماد- انجمادزدایی بر کیفیت فیلهماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
چکیده فارسی مقاله
این مطالعه بهمنظور ارزیابی اثر دورههای انجماد- انجمادزدایی بر برخی خصوصیات کیفی فیلهماهی فیتوفاگ انجام شد. فیلههای آماده شده فیتوفاگ در بستههای زیپک بستهبندی شد و بهترتیب 0، 1، 2، 3، 4 و 5 بار در معرض دورههای انجماد- انجمادزدایی قرار گرفت. با افزایش تعداد دورههای انجماد- انجمادزدایی، میزان آهن هم کاهش و مقدار ماده خشک بافت افزایش یافت (05/0P<). میزان آبچک آزاد شده از بافت طی فرآیند پخت در فیلههایی که 1، 2 و 5 بار انجمادزدایی شده بودند بهطور معنیداری (05/0P<) بیشتر از فیله تازه بود. بیشترین ظرفیت نگهداری آب (38/75 درصد) در بالاترین میزان pH مشاهده شد. با افزایش دورههای انجماد- انجمادزدایی مقادیر
*
L،
*
a،
*
b و تفاوت رنگ کل (در برابر نمونه تازه) (∆E) افزایش یافت. تست تا شدن ژل نشان داد با افزایش دورههای انجماد- انجمادزدایی، قدرت تولید ژل فیلههای فیتوفاگ کاهش یافت. نتایج نشان داد، انجماد- انجمادزدایی چند باره بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلهها اثرات نامطلوب دارد، بنابراین انجماد مجدد فیلههای انجمادزدایی شده پیشنهاد نمیگردد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effects of freeze-thaw cycles on quality of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillets
چکیده انگلیسی مقاله
This study was conducted to evaluate the effects of freeze-thaw cycles on some quality parameters of silver carp fillets. The prepared fillets were packaged in zip lock bags and were subjected to 0, 1, 2, 3, 4 and 5 freeze-thaw cycles, respectively. Heme iron content decreased, and dry matter increased as the number of freeze-thaw cycles increased (P<0.05). In the fillets that were thawed 1, 2 and 5 times, free drip loss on cooking were significantly (P<0.05) more than fresh fillets. The highest water holding capacity observed in the highest pH value. L
*
, a
*
, b
*
and total color difference values (from the fresh sample) (∆E) increase with increasing freeze-thaw cycles. Folding test showed that, gel forming ability of silver carp fillets decreased with increasing freeze-thaw cycles. The results revealed that multiple freeze-thaw have undesirable effects on physical and chemical quality of fillets, therefore re-freezing of thawed fillets is not recommend.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_576_5b41e36bc53b71190590eb8338ddae35.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340758.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات