این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۱، شماره ۱، صفحات ۶۳-۷۲
عنوان فارسی
بررسی اثر پیشتیمار حرارتی و نوع پرس بر میزان پایداری اکسیداتیو روغن کلزای استخراج شده طی دوره نگهداری
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش میزان پایداری روغن خام کلزا استخراج شده توسط دو روش پرس سرد (بدون پیشتیمار حرارتی) با محدوده دمای استخراج 60-45 درجه سانتیگراد و پرس گرم (با پیشتیمار حرارتی 100 درجه سانتیگراد) با دمای استخراج 100-85 درجه سانتیگراد، در مدت چهار ماه مقایسه گردید. بهمنظور تعیین میزان پایداری اکسیداتیو نمونههای روغن استخراجی آزمایشهای اسیدیته، عدد اسیدی، عدد پراکسید، عدد آنیزیدین، عدد توتکس و پایداری براساس تست رنسیمت هر هفته اندازهگیری شده و با یکدیگر مقایسه گردیدند. نتایج حاصل از این آزمایشها بیانگر معنیدار بودن (01/0>P) اثر پیش تیمار حرارتی و روش استخراج بر میزان پایداری اکسیداتیو نمونههای روغن در طی دوره نگهداری بود. علاوهبر این افزایش معنیدار (05/0>P) میزان پایداری در نمونههای روغن استخراج شده توسط پرس سرد در طی دوره نگهداری نیز مشاهده گردید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of pretreatment and oil extraction methods on oxidative stability of canola oil during storage
چکیده انگلیسی مقاله
In the present study, oxidative stability of canola oil extracted with hot press at 85-100
º
C was compared with unheated canola oil extracted with cold press at 40-45
º
C.The Stability of oil was measured every week during a four months storage using free fatty acid, acid value, peroxide value, anisidine value, totex value and rancimat test. The results obtained showed that pretreatment and method of press had significant effect (P<0.01) on stability and quality of canola oil during storage. In addition results showed that canola oil extracted by cold press without pretreatment significantly increased oxidative stability (P<0.05) during storage.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_704_7a54d7bae900a27d8164027c25735e34.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-340773.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات