این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
پژوهش های تولید گیاهی
، جلد ۲۰، شماره ۴، صفحات ۱۸۹-۱۹۸
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of different amounts of organic humic acid On the quantity and quality of tomato varieties(Lycopersium esculantium
چکیده انگلیسی مقاله
In order to investigate the effects of humic acid on three tomato varieties, a field experiment was conducted as a split-plot design experiment based on randomized complete block design (RCBD) with 3 replications in Ahmad Abad part in Khorasan Razavi, during 2009-2010 .Two factorial combinations were four levels of humic acid (0, 1, 1.5, and 2 kg.ha-1) and three tomato varieties (Super CH, Estern , Super Chief). According to the results, all characteristics (except fruit pH) were significantly different (P
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علی باقرزاده |
مدرس دانشگاه
محسن قاسمی |
مدرس دانشگاه
محبوبه ابراهیمی |
محقق
بهنام صالحی |
کارشناس ارشد
نشانی اینترنتی
http://jopp.gau.ac.ir/article_1802_7eb773ee587668daa37fa7cd0228f836.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1369/article-1369-344881.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات